facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juridisch Adviesbureau Noord

Juridisch Adviesbureau Noord

Info

In begrijpelijke taal de beste ondersteuning voor u! Gespecialiseerd in arbeidsrecht en openbaar bestuur.

Geschiedenis

U heeft in de meeste gevallen geen dure advocaat nodig om uw gelijk te krijgen. Wij adviseren en overleggen met u wat de beste mogelijkheden zijn en staan u bij met raad en daad. Eerste gesprek altijd vrijblijvend!

Onze taak

Juridisch Adviesbureau Noord beoogt mensen op eerlijke, transparante en persoonlijke wijze te ondersteunen in hun juridische rechtspositie. Binnen Juridisch Adviesbureau Noord houd ik mij als juridisch specialist bezig met allerlei (juridische) vraagstukken waar u in de praktijk tegenaan loopt of kunt lopen. Ik sta zowel ondernemers als particulieren bij. Juridisch Adviesbureau Noord spreekt begrijpelijke taal, ontzorgt en lost problemen op.

Producten

De belangen van particulieren en (kleine) ondernemers worden op persoonlijke, transparante en begrijpelijke wijze behartigd.

Ondernemers kunnen mijn als zzp'er inhuren voor (tijdelijke) juridische ondersteuning.

Gespecialiseerd in Arbeidsrecht, besluiten van (lokale) overheden, Algemene wet bestuursrecht, Wet studiefinanciering 2000, huurrecht, financiële geschillen, dagvaarding- en verzoekschriftprocedures en contractuele voorwaarden. - schrijven van bezwaarschriften, verweerschriften en beroepschriften; belangen behartigen als procesvertegenwoordiger; pleidooien houden en schikkingen treffen; Analyseren en beoordelen van de uitspraken van de rechtbank en adviseren over het instellen van hoger beroep.

Ik hanteer een no nonsens houding en probeer altijd voor en met u de beste oplossing te zoeken.



"Het bureau helpt u bij bij besluiten van de overheid, zoals UWV, SVB, RDW, DUO Groningen en Belastingdienst.Meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van de Awb, uitkering, NOW, WW, arbeidsongeschiktheid, WIA, WAO, Ziektewet, Wazo, Wajong, toeslag, voorzieningen, re-integratie, loonsancties en eigen risicodragers. Wij helpen u met bezwaar- en beroepsprocedures, het begeleiden van werkgevers en werknemers.Arbeidsrecht, ontslag, vaststellingsovereenkomsten en transitievergoedingen.Huurrecht, huurder/verhuurder, beoordelen van huurcontracten.In- en terugvorderingsprocedures.Het bureau kan op zzp-basis worden ingeschakeld voor tijdelijke juridische klussen."
Adres: Dorpstraat 15, 9462 PJ Gasselte
Telefoonnummer: 0651436898
ln.droonhcsidiruj@reziekpj
Stad: Gasselte
Route: Dorpstraat 15
Postcode: 9462 PJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LOTS LOTS 151 meter Online marketing is belangrijk gereedschap om (ook als ZZP'er) succesvol te onderneme...
Beware International B.V. Beware International B.V. 436 meter Rechtskundig adviesbureau Beware International B.V.
Visser Interim Management & Advies Visser Interim Management & Advies 500 meter Het vervullen van tijdelijke (management) vacatures, advisering bij organisatorische ...
Dedicavit, uw Jurist Dedicavit, uw Jurist 40 km Voor pragmatische (bedrijfs-) juridische dienstverlening, schadebehandeling en verzek...
Recensies
Uitstekende en adequate dienstverlening. Een echte aanrader wanneer u er zelf niet meer uitkomt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid