facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jurassic Golf

Jurassic Golf

Info

Het Jurassic Golf Adventure Park in Gouda is een unieke en leerzame beleving vol actie voor jong en oud!

Geschiedenis

Als eerste in Nederland waan je je bij ons tussen levensechte dinosauriërs in het begin der tijden en kun je in ons Jurassic Golf Adventure Park avontuurlijk golfen op een echte golfbaan. Uitdaging en plezier gegarandeerd en natuurlijk is iedereen van harte welkom. Van de mini-avonturier net uit het ei, tot en met de bijna fossiele avonturier: kom langs en ontdek de geheimen van de dinosauriërs zelf!

Adres: Sluisdijk 15, 2809 NA Gouda
Telefoonnummer: 0182583933
ln.flogcissaruj@ofni
Stad: Gouda
Route: Sluisdijk 15
Postcode: 2809 NA


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 19:00
Woensdag: 10:00 - 19:00
Donderdag: 10:00 - 19:00
Vrijdag: 10:00 - 19:00
Zaterdag: 10:00 - 19:00
Zondag: 10:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: jurassic golf groupon, midgetgolf omgeving gouda, kortingscode jurassic golf, kinderfeestje golfen, jurassic golf reviews, glow in the dark golf, golfbaan ijsselweide, midget golf
Recensies
Heel leuk, schoon en netjes. Vriendelijke medewerkers, leuke speur- tocht en goud zoeken net als vroeger in de mijnen. Speelplezier en een héle leuke mooi aangelegde 18 holes midgetgolfbaan.
Wat een leuk park, met nog wel het een en ander voor verbetering vatbaar. Ontzettend vriendelijke mensen. Een hele grote speeltuin, "goud" zoeken, ik moest mijn kleinkinderen er wegslepen. De speurtocht en de golfbaan. Hele leuke dag gehad! Om nog even terug te komen op de reactie van het park, wij hebben zeker geen commentaar in de zin van echt slechte dingen...het was een heerlijke dag, zoals reeds hierboven beschreven, het zou alleen wel prettig zijn als er meer dan 1 toilet accommodatie zou zijn. En, heel eerlijk, nice to have.....buiten het restaurant nog een locatie waar je een kop koffie kunt kopen. Maar zoals vermeld, dat is een nice to have en geen must. Wij vonden het een prima park en komen zeker terug!
Voor de eerste keer geweest dit jaar en gelijk mijn nek verbrand haha. Ze hebben de tarieven gewijzigd in een enkele entree prijs voor bijna alles samen. Stuk beter!
Mooie plek om te midgetgolfen met leuke decoraties. De banen zelf zijn best oké, maar ook weer niet heel spannend doordat de banen erg op elkaar lijken. Het was ook duurder dan andere midgetgolfbanen, zeker met de extra parkeerkosten erbij. Daarnaast was het ook relatief druk waardoor we vaak moesten wachten. Desondanks was het een leuk uitje, zeker ook door het lekkere weer.
Erg mooi opgezette minigolfbaan. Alleen geen vijfde ster omdat de €6.50 voor de parkeerplaats echt niet kan.
Echt een aanrader voor jong en oud. 18 holes, leuk opgezet. Perfect voor een dagje weg
De kids en ik hebben het heel erg naar ons zin gehad. Vriendelijk personeel en duidelijke uitleg. Wat betreft de holes is dit een zeer fraai opgezette midgetgolf baan. Heel erg leuk met de dinos maar vooral de stroompjes, de grot en de watervallen zijn zeer mooi. Volgende keer komen we goud zoeken!
Erg leuke variant op het gewone midgetgolf. Voor de kleintjes een waar avontuur. De banen zin goed te doen en ook voor volwassenen leuk om te spelen. Goed te combineren met gold minen al stelt dit niet al te veel voor. Prima catering erbij met een mooi terras. Wij komen zeker nog een keer terug. Erg geschikt voor partijtjes.
Golf baan was heel druk maar wel leuk, alleen de prijzen voor horeca vond ik erg duur, voor de rest mooie golfbaan. Ze mogen alleen snoeien.
Erg leuk Park, leuke midgetgolf. Zag alleen weinig aanduiding dat er in restaurantje en souvenirs shop alleen pinnen mogelijk is
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid