facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Junn's Coffee

Junn's Coffee

Info

Gezellige koffiebar in het hartje van Elsloo

Geschiedenis

Door ons zelf samengestelde ambachtelijk gebrande melanges waarbij smaak en kwaliteit samen komen in een heerlijk kopje koffie.



"Lekkerste koffie, lunch en gebak op het gezelligste plein van Elsloo!"
Adres: Dorine Verschureplein 1, 6181 AS Elsloo (Limburg)
Telefoonnummer: 0464233797
Stad: Elsloo
Route: Dorine Verschureplein 1
Postcode: 6181 AS



op zoek naar gerelateerd: High tea junn's, Koffie to go Beek, Openingstijden Concon Elsloo, High tea ontbijt, Dorine Verschureplein 1 Elsloo, Lunch Beek, Beek restaurant, LUNA high tea
Recensies
Super gezellig plekje om te genieten van een heerlijke koffie , smoothie of lunch. De eigenaresse is echt super vriendelijk.
Heerlijk gegeten, heel sfeervol en top enthousiaste spontane bediening
Wij zijn vaste klanten bij Junn's Elsloo. Altijd heel tevreden. Zeer vriendelijk personeel, altijd tijd voor een praatje. We hoeven de bestelling vaak al niet meer door te geven omdat ze deze onthouden en onze zoon krijgt steevast een knuffel bij binnenkomst. Zeer uitgebreide drankkaart met daarnaast divers gebak en of lekkere broodjes/wraps. Gezellige inrichting en direct aan het dorpsplein. Echt een aanrader!!
Lekkere koffie to go, kreeg er zelfs een koekje bij. De zaak zit vol en het personeel werkt vlot :
Heerlijk gegeten, buiten op het gemoedelijke terras voor de zaak. Eigenlijk was de tafel gereserveerd, maar het werd meteen geregeld. Echt een aanrader en we gaan zeker terug.
Heerlijke koffie en een geweldig plekje om lekker te lunchen!
Gezellige zaak! De maaltijdsalade met tonijn was fantastisch, zeker gezien de nette prijs. Ciabatta was echter niet vers en enorm droog, het beleg was wel erg lekker. We komen nog eens terug en hopen dan op vers brood, dan is het helemaal top.
Bij aankomst werd aangegeven dat het wat langer kon duren voordat het eten klaar was. Uiteindelijk heeft het meer dan een uur geduurd voordat we iets te eten hadden. Niet fijn met kinderen. Eten wel lekker en bediening vriendelijk. Vanwege lange wachten niet meer dan 3 sterren.
Voor 10 euro per broodje 3 broodjes besteld. 2 slappe sneden brood gekregen, heel weinig smaak. Carpaccio zou met truffel zijn, deze totaal niet geproefd. Totaal geen prijs-kwaliteit verhouding, wij bestellen hier nooit meer
Leuke plek. Had op een iets meer uitgesproken smaak gehoopt van de koffie, die verder gewoon goed is hoor.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid