facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Junior Sr.

Junior Sr.

Info

"Boys become Men but remain Boys"
Boys look up to their daddy's, brothers, grandfathers.
That's why we give them the opportunity to dress like each other.



"Bij Jr&Sr The Hague vindt u exclusieve herenmode en jongenskleding. Wij hebben een ruime collectie kostuums oa. trouwpakken, zakelijke pakken, maatpakken en smokings.Wij zijn ook officiële dealer van Strellson, Marc O'Polo en JOOP! Mooie smart casual colberts, shirts, pantalons, jeans, knitwear, chino's, schoenen en accessoires.Bij Jr&Sr bent op het juiste adres voor mooie herenmodeNaast herenmode hebben wij de mooiste pakken, colberts, shirts, chino's en accessoires voor jongens vanaf maat 92 tot en met maat 164.Ook kleine maat pakken pak maat 42 voor heren én extra grote maat pakken pak maat 70 hebben wij bij Junior SR standaard op voorraad.6 dagen per week open en een drankje staat altijd klaar voor u."
Adres: Plaats 9, 2513AD Den Haag
Telefoonnummer: 0703695325
Stad: The Hague
Route: Plaats 9
Postcode: 2513AD


Recensies
Wat een ervaring! Ik werd getipt om is te gaan kijken bij deze winkel. De eerste vraag/zin die ik kreeg toen ik binnen kwam was “koffie”? Na veel gepast te hebben en mega goed advies te krijgen, liep ik naar buiten met geiten leren suède stropdas. Nooit gedacht dat ooit te kopen. En een goed passend overhemd. Ik ben er blij mee thanks man!
Enorm gastvrije winkel met een enorm goede service. Kwaliteit kleding en als het nodig is kan het snel op maat gemaakt worden. Echt een aanrader!
Ahhh eindelijk een herenmode zaak waar ik ben geslaagd op een leuke manier! Web is echt een gepassioneerde vakman en de enthousiasme en beleving straalt van hem af. Geeft zeer kundig advies en gaat een paar stappen verder dan je tevredenheid. Web begrijpt waar klantgerichtheid en service over gaat en de producten die hij biedt zijn van hoge kwaliteit. Jr&Sr is de zaak waar ik mijn pakken en accessoires koop!
Wij hebben hier een kostuum voor mijn zoon gekocht. We werden hier zo vriendelijk geholpen. Echt een aanrader!
Fijne, nette winkel met kwalitatief goede producten . Web is bovendien heel kundig en laat zien wat gastvrijheid en service betekent waar vindt je een bedrijf die je pak op lokatie brengt . Top en bedankt
Een echte aanrader! Het was een enorm fijne beleving om bij deze winkel een pak te kopen. De eigenaar heeft ons een professionele, persoonlijk toegepast advies gegeven. Ook voor lange mannen aan te raden.
Ik liep vandaag spontaan binnen op zoek naar een bijpassende stropdas. Super goed geholpen en wat een fantastische service door Web! Prachtige zaak met mooie spullen dus ik ging de deur uit met de stropdas maar ook met een bijpassend pochet, overhemd en een schitterend jasje. Ik kom zeker terug en ik kan deze winkel zeker aanbevelen!
Fantastische winkel. Nu voor de tweede keer een pak gekocht. Fijne service en super vriendelijk. Ook voor de aller kleinste Als we weer een pak nodig hebben komen we zeker weer terug.
Zeer mooie winkel en zeer vriendelijke bediening
Uitstekend service en kwaliteit voor goede prijs. Kan niet beter.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid