facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JunieQ - Kinder- & jongerencoaching en familie mediation

JunieQ - Kinder- & jongerencoaching en familie mediation

Info

| kindercoaching | jongerencoaching | pubercoaching | familie mediation |

Geschiedenis

Als kinder- en jongerencoach kan ik een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling en bewustwording van kinderen en jongeren die even niet lekker in hun vel zitten en/of die een hulpvraag hebben.

Tijdens deze begeleiding help ik als kinder- en jongerencoach het kind of jongere zich bewust te worden van zichzelf, de eigen kwaliteiten, talenten en mogelijkheden.

Hierdoor wordt het kind of jongere meer opgewassen tegen de dagelijkse uitdagingen en zien ze de wereld weer vanuit het positieve. De ouders worden eveneens meegenomen waar en hoe zij hun kind kunnen ondersteunen en worden tevens ontzorgd want iedere ouder wil uiteindelijk een onbezorgd en vrolijk kind.

Bij de verschillende hulpvragen kan men denken aan bijvoorbeeld: grote veranderingen (verhuizen, nieuwe school, echtscheiding en overlijden), verkeerd of negatief zelfbeeld (ik ben stom, ik ben dik, ik ben …), faalangst, verlegenheid, zelfvertrouwen, boosheid, leerproblemen, concentratieproblemen, pesten en puberproblematiek (vragen over seksualiteit, geaardheid, studiekeuzes, verslavingsproblematiek, etc….).

Begeleiding van kinderen en jongeren kan een op een of in kleine groepen worden ingezet. Daarnaast worden er tevens workshops aangeboden op het vlak van pesten, mindfulness, verslavingsproblematiek en studiekeuze.

Als familie mediator begeleid ik als procesbegeleider het echtscheidingstraject. Echtscheidingen waarbij kinderen betrokken zijn, zorg ik dat er tijdens de mediation voldoende aandacht en ruimte is voor het uitspreken van de zaken tussen de ex-partners die nodig zijn voor het relationele herstel dan wel neutraliseren van de stuk gelopen relatie . Dit is een van de voorwaarden om een goede en structurele omgang te kunnen bewerkstelligen na de echtscheiding en een (dynamisch) ouderschapsplan op te stellen waarbij het belang van het kind voorop staat.
Uiteindelijk blijven beiden na de echtscheiding nog wel ouders.

Adres:
Telefoonnummer: 0365260754
Stad: Almere-Stad


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 21:00
Dinsdag: 10:00 - 21:00
Woensdag: 10:00 - 21:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 16:00
Zaterdag: 10:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
YDS YDS 493 meter Eem tandarts rekening van €25 over het hoofd gezien. Een medewerker van Yards voor de...
Elite Performance Elite Performance 6 km Ik kom nu precies een half jaar bij Elite, dus tijd voor een review. Wat een geweldig...
Personal Trainers Almere Personal Trainers Almere 8 km Hier vindt je een overzicht van verschillende trainingen, nieuwe oefeningen en recept...
Spunk Personal Training Spunk Personal Training 11 km Jouw vrouwelijke Personal Trainer in Almere. Laagdrempelig, gezellig, resultaat!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid