facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumpsquare

Jumpsquare
"Indoor trampolinepark met een horeca gelegenheid dat uitkijkt over het trampolinepark. Veel gevarieerde area's waar je je gave nieuwe tricks kunt leren. Zo zijn wij uniek met onze combinatie van airtrack met foam-pit en de combinatie van high performance tramponline met foam-pit. Wil jij hier je kinderfeestje houden reserveer dan snel bij ons op de website."
Adres: Poort van Veghel 4994, Veghel
Telefoonnummer: +31413432025
Stad: Veghel
Route: Poort van Veghel 4994


Openingstijden

Maandag: 14:30 - 22:00
Dinsdag: 14:30 - 22:00
Woensdag: 13:30 - 22:00
Donderdag: 14:30 - 22:00
Vrijdag: 13:30 - 22:00
Zaterdag: 09:30 - 22:00
Zondag: 09:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: jumpsquare openingstijden, jumpsquare eindhoven, jumpsquare hasselt, jumpsquare deurne, jumpsquare korting, jumpsquare nieuwegein prijs, jumpsquare rijswijk, jumpsquare baarn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Space The Space 2 km Fantastische Escaperoom. 35 meter hoog met raket. Super goed gemaakt. Een van de bes...
Recensies
Op een vrijdagochtend bezocht met onze dochter van 2 jaar oud. Een leuke hal waar de kinderen hun energie kwijt kunnen. Er is begeleiding aanwezig die de boel in de gaten houdt. Want ze willen maar 1 persoon per trampoline. Daarnaast is er een kleine bar waar je via een scherm kunt bestellen. Je merkt wel dat het voor de jonge kinderen nog wat moeilijk is om te springen. En de blokken zijn dan eigenlijk net te groot voor hun. Kind €9,95 Volwassen begeleiding €2,50 Volwassen begeleiding €2,50 Duur van het springen: 1 uur. Je krijgt sokken waarmee je makkelijk kunt springen en deze mag je houden zodat je ze een volgende keer weer mee kunt nemen. Mocht je kind wat ouder zijn of al wat meer bekend met een trampoline dan is het zeker de moeite waard om naartoe te gaan.
Rond dit tijdstip is het nu lekker rustig dus alle tijd om lekker rond te springen. En voor de ouders een bakkie koffie en een lekker koekje om de tijd door te komen. De kinderen hebben veel plezier en een uur is goed te doen. Ik denk dat we hier vaker terug gaan komen te zien aan de brede glimlach van de kinderen.
Buiten 30 graden en GEEN AIRCO!!! Achteraf lees ik dat deze kapot is. Erg jammer en bijzonder dat dit nergens vernoemd wordt en dat er geen tegemoetkoming is. De kids vinden het normaal super leuk maar was nu veel te warm. Als ik dit geweten had was ik niet gegaan. Een gratis ijsje of een korting was op zn plek geweest. Het zou op zn minst op de website vermeld moeten worden.
Erg warm, airco schijnt kapot te zijn. Daarom hebben ze een koude luchtkanalen neergezet, dat veel te veel herrie maakt. Voor de rest is het een erg mooi en overzichtelijk springpark. Sommige medewerkers menen overal commentaar op te moeten leveren, als er niet exact volgens de regels gesprongen of gevallen wordt, met dreigement van wegsturen. Sommige andere medewerkers kunnen hier wat beter mee omgaan. Horeca stelt niet zoveel voor. Al met al best aardig, maar niet voor een 2x keer.
Leuk! Wel een beetje conditie en kunde nodig. De regels worden wel erg strikt nageleefd. Ik begrijp dat je niet met twee mensen op een trampoline mag springen maar als ik mijn zoon wil helpen met een salto achterover eerste keer is altijd spannend dan wordt ik eraf gestuurd. Jammer een beetje inlevingsvermorgen was hier wel op zijn plaats geweest.
Je mag maar met 1 persoon tegelijk op een trampoline. Er zijn niet echt veel verschillende jump mogelijkheden. Wij waren met zessen en er stonden 2 jochies politie agentje te spelen. Niet voor herhaling vatbaar.
De kinderen vinden het fantastisch. Personeel vriendelijk. Kanttekening is dat de airco kapot is 18 aug 22 de temperatuur is niet te doen ondanks dat er 1 blazer die veel herrie maakt is neergezet. Dit stond niet op de site en bij binnenkomst is het ook niet netjes vooraf aangegeven. Van een gratis drankje als tegemoedkoming is ook geen sprake. Ik zou met deze wetenschap vooraf bellen of de airco gerepareerd is.
Heel leuk jumppark maar let op: geen airco! De jongens wilden graag weer even een keer naar Veghel ipv Eindhoven. Ze keken er enorm naar uit. Binnen is het echter ontzettend heet, kinderen wilden niet springen omdat ze oververhit waren. Eentje klaagde zelfs van buikpijn van de warmte.
Lekker springen. Ook voor de allerkleinste hebben ze een springuurtje
Op internet staat geopend, maar helaas niemand aanwezig. Telefonisch ook niet te bereiken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid