facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumpsquare Gouda

Jumpsquare Gouda

Info

Indoor Trampolinepark. Grootste Trampolinepark Van De EU! >3000m2! Foampit, Slackline, High Performance, Dodgeball, BigAirbag, Trapeze enz

Geschiedenis

De ultieme combinatie van sport, fun & gezelligheid in een trendy, industriële setting. Dat is Jumpsquare Gouda. Met ruim 3.000 m2 is dit hét grootste indoor trampolinepark van de EU. Jumpsquare voorziet naast de Jumparea in een gezellige horeca, nette kleedkamers met douche en lockers. Kom langs bij Jumpsquare in Gouda en raak ook verslaafd aan deze nieuwe hype.



"De ultieme combinatie van sport, fun & gezelligheid. Dat is Jumpsquare! Ga los op ruim 400m² aaneengesloten trampolines, spring tegen de muren omhoog bij de Walk Wall of maak vette dunks bij de Slam Dunk.Jumpsquare voorziet naast de Jump Arena ook een gezellige horeca, nette kleedkamers en lockers."
Adres: Kampenringweg 40, 2803 PE Gouda
Telefoonnummer: 085-0656470
Stad: Gouda
Route: Kampenringweg 40
Postcode: 2803 PE



op zoek naar gerelateerd: jumpsquare gouda prijs, jumpsquare gouda korting, jumpsquare gouda openingstijden, jumpsquare gouda telefoonnummer, jumpsquare gouda prijzen, jumpsquare gouda formulier, jumpsquare gouda reserveren, jumpsquare gouda vrijkaart
Recensies
Erg leuk! Goed geregeld met verschillende tijdsloten waardoor het niet overvol wordt. Vriendelijk personeel en behulpzaam, ook bij bepaalde tricks. Ruim opgezet, genoeg trampolines en leuke hoogtes en attributen erin om wat speciaals te doen. Genoeg parkeergelegenheid, kantine erin en genoeg ruimte om te zitten. Erg leuk!
Normaal een leuk park maar vandaag viel het erg tegen. De high performance trampolines waren gesloten waardoor er weinig trucjes waren die we konden uitvoeren. Verwacht voor het volledige bedrag ook toegang tot het volledige park.
Heel leuk personeel. Zeer uitdagend. Jeugd wat er loopt daagt de kids goed uit en laten sprongen zien en dagen je uit het ook te proberen . Super leuke ervaring
Nette, grote locatie met goede parkeergelegenheid. Muziek stond erg hard maar personeel is vriendelijk en attent. Letten goed op orde en veiligheid. Gelegenheid om wat te eten en te drinken.
Gewoon een goed uitleef paradijs voor jong en iets ouder.! De keuze in versnaperingen waren wat sober. En vielen mij wat tegen. Verder wel voldoende Dat is ook niet waarvoor je komt. Springen zal je.!
Veel verschillende soorten trampolines maar na 30/45 heb je wel alles gezien
De kinderen hebben heel veel plezier gehad. Zoveel mogelijkheden om te jumpen.
Super leuk! Wel vrij prijzig
Leuk trampoline park. Veel variatie in trampolines. Personeel helpt leuk bij aanleren van nieuwe trucs.
Top geregeld, kinder feestje gevierd en alle Kids hebben zich super goed vermaakt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid