facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumpsquare Arnhem

Info

Jumpsquare indoor trampolinepark. Springen bij Jumpsquare Arnhem is dé ultieme combinatie tussen sport, fun en gezelligheid in een stoere setting.



"De ultieme combinatie van sport, fun & gezelligheid. Dat is Jumpsquare! Ga los op ruim 400m² aaneengesloten trampolines, spring tegen de muren omhoog bij de Walk Wall of maak vette dunks bij de Slam Dunk. Daarnaast heeft Jumpsquare Arnhem ook een interactieve en Virtual Reality Jump Game!Jumpsquare voorziet naast de Jump Arena ook een gezellige horeca, nette kleedkamers en lockers."
Adres: Van Oldenbarneveldtstraat 91, 6827 AL Arnhem
Telefoonnummer: +31263036070
Stad: Arnhem
Route: Van Oldenbarneveldtstraat 91
Postcode: 6827 AL


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 21:00
Dinsdag: 09:30 - 21:00
Woensdag: 09:30 - 21:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 22:00
Zaterdag: 09:30 - 22:00
Zondag: 09:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Jumpsquare Arnhem telefoonnummer, Jumpsquare Arnhem eten, Jumpsquare sokken, Jumpsquare Rotterdam, Jumpsquare Lelystad, Jumpsquare Nijmegen openingstijden, Trampoline park dichtbij, Kortingscode Jumpsquare Arnhem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Leisurelands Leisurelands 3 km Bijzonder klantonvriendelijke organisatie. De informatie over waar de parkeerkaart te...
Recreatiegebied Berendonck Recreatiegebied Berendonck 21 km Prachtige water. ook mooi om foto's te maken.
Recreatiegebied Hilgelo Recreatiegebied Hilgelo 55 km Mooie meer en rustgevend! En in de buurt Sevink molen. Beschikt over een voortreffeli...
Recensies
Op de foto's online oogt het groter maar dat maakt het niet minder leuk. Genoeg verschillende soorten trampolines en activiteiten. Goed toezicht of iedereen zich aan de regels houd. Genoeg zitgelegenheid voor ouders etc, jammer dat het boven zitgedeelte niet open was ook om leuke foto's te maken. Fijne horeca met goed aanbod voor redelijke prijs. Zij werken dmv kleurenbandjes. Op beeldscherm resterende tijd te zien. Erg handig. Wij hadden 90 minuten geboekt en deze vol benut. Genoeg parkeergelegenheid. Mis wel een airco! Ik zit rustig en had het al warm, laat staan als je aan het jumpen bent, kinderen waren ook doorweekt van zweet Let op! Ing kortingscode werkt niet in de vakantie!
Geweldig leuke ervaring! Zelfs voor een niet-zo-jong-volwassene is dit een erg leuk uitje. Springen tot je een ons weegt, of één van de vele andere mogelijkheden zoals een hindernisbaan of evenwichtsbalk. Vriendelijk personeel, genoeg plek voor ouders om hun kroost in de gaten te houden en kluisjes mochten ze mee willen springen. Al met al zeker een bezoekje waard, en een herhaling ook!
De kinderen hebben er een heerlijk kinderfeestje gehad. Ze vonden het fantastisch! Ook vriendelijke personeel, die ook goed oplet of de kinderen zich wel goed gedragen op de springkussens. De sfeer binnen voelt wel wat als een hal, maar daar hebben de kinderen geen last van.
Veel te druk. Hele families die alle leuke onderdelen bezet houden. Mijn kinderen konden een beetje springen op de eenvoudige trampolines maar nergens anders. Aangekaart bij de balie. Mij werd verteld dat dit park is ingericht op een capaciteit van 160 man en dat als je daardoor niet aan springen toe komt je je geld niet terug krijgt.
Was echt super leuk. Aardige medewerkers. Echter lange rij bij inchecken. Kost eigen tijd. Of op anticiperen en eerder aanwezig zijn. Waarom 3 sterren? Klein beetje bovenstaande opmerking, maar vooral de prijs. Ik vind het redelijk veel geld voor een paar uurtjes. De beleving zelf is top.
Onvriendelijkste personeel ooit. je mag niks van ze en als je ergens perongelijk met zen tweeën op een trampoline staat. sturen ze je er uit of schreeuwen tegen je. je mag niet in de foampit dat is alleen voor mensen die daar aan het stoeien zijn. En ze gooien de airbag dicht na 10 minuten en dan weer de springplank en zo gaat het maar door! GA NIET NAAR DIT PARK!!!!!!!!!!!!
Kinderfeestje. Goed georganiseerd, ondanks drukte. Als er iets ontbrak of je had een vraag, niets was teveel. Personeel bleef vriendelijk. Onze zoon had een topmiddag!
Erg mooi trampoline park. Zoals ik las pas in december 2019 geopend hierdoor nog erg nieuw en onderhouden. Gelegen op een industrieterrein hierdoor prima te bereiken en gratis parkeren. In de ochtend speciaal voor de mini's 7 min, met begeleiding en broers of zussen Daarna voor een ieder te bezoeken. Na al veel trampolineparken te hebben bezocht heeft ook deze weer een aantal exclusieve onderdelen. De aanpak is leuk en ruim. Voor ons was de basket, de bigbags en de trapeze het meest geliefd. Alle corona voorzieningen waren er. Dus dit bedrijf is coronaproof al is dit zoals ook eerder al vermeld, aan de mens om dit na te leven. De zitgelegenheden zijn er genoeg en super stijlvol ingericht. Compliment daarvoor. De kaart voor het eten en drinken zien er heel goed uit, originele gerechten. Helaas iets minder goed bereid. Al kan dit een momentopname zijn. Bijna 5 sterren, maar een top locatie. Ga zo door
Leuke middag gehad. Voor het vieren van een kinderfeestje. Volop ranja . Frietje met snack. Raketje na. Iedereen dik tevreden . Kinderen vroeg naar bed Chapeau
Laatst geweest met een vriendin. We zijn dan wel 18 en 19, maar het is nog steeds leuk om hierheen te gaan. Is alleen wel beetje kleine zaal
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Jumpsquare Arnhem met het openbaar vervoer


Arnhem, Badhuisstraat 280 meter
12
43
60
Arnhem, Badhuisstraat 310 meter
12
43
60
Arnhem, v. Oldenbarneveldtstraat 380 meter
12
43
60
Arnhem, Gr. van Prinstererstraat 400 meter
5
6
62
Arnhem, v. Oldenbarneveldtstraat 450 meter
12
43
60

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid