facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumping Kennemerland

Jumping Kennemerland

Info

Jumping Kennemerland is een Springkussen & Party Verhuur bedrijf.
Wij staan bekend om onze scherpe prijzen, optimale service en flexibiliteit. Het maakt niet uit wat u te vieren heeft, Jumping Kennemerland maakt van elke viering een Feest!!

Geschiedenis

Welkom op de Facebook pagina van Jumping Kennemerland!
U bent bij ons aan het juiste adres voor het huren van Springkussens & Partyverhuur.

Naast onze voordelige springkussens kunt u bij ons ook terecht voor het huren van Popcorn, Slush, Suikerspin, Stormbanen, Speeltoestellen, Opblaasfiguren, Zeskampspellen en nog veel meer.

Wilt u de leden van uw vereniging, voetbalclub of de kinderen uit de buurt tijdens een buurtfeest, op een leuke manier toch sportief bezig laten zijn, dan kunt u bij ons één van onze Stormbanen huren. De Stormbanen kunt u bij ons huren in verschillende soorten en maten tot wel 21 meter!!!! Succes verzekerd!!

Bij onze afdeling Party Verhuur kunt u terecht voor Tenten, Statafels, Stoelen, Bierbank sets, Terras verwarmers, Klapstoelen en nog veel meer party benodigdheden.

Kijk voor meer informatie op: www.Jumpingkennemerland.nl

Adres:
Telefoonnummer: 0251-224820
Stad: Beverwijk



op zoek naar gerelateerd: Springkussens Beverwijk, Stormbaan jumping kennemerland, Springkussen huren Alkmaar, Stormbaan huren, Springkussen huren Assendelft, Limonade koe huren Noord Holland, Slush Puppy machine huren Noord-Holland, Slush puppy huren alkmaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Femmazing - voor Les&Bi vrouwen Femmazing - voor Les&Bi vrouwen 3 km Connecting ammazing Women! Tijdens events, feesten, uitjes, dates en reizen.
Primos events Primos events 3 km Naast het organiseren van evenementen bieden wij een breed scala aan DJ's en live-ent...
T Carillon T Carillon 3 km Lekkere satéschotel gehaald. Altijd super en altijd vers.
Instytut Epickiego Melanżu NL Instytut Epickiego Melanżu NL 4 km Instytut Epickeigo Melanżu to za każdym razem muzyczna uczta dla kazdego szanującego ...
Intertent Intertent 5 km De absolute TOP
Tk Balloons4you Tk Balloons4you 6 km Vanaf heden verkooppunt op biesland 2C te Beverwijk. Spullen afhalen en bekijken op a...
Recensies
Disco springkussen gehuurd, het geluid werkte niet, contact opgenomen, ik zou worden terug gebeld. Dat is helaas niet gebeurd. Een zware domper als je zoontje zich heeft verheugd op een disco springkussen maar geen muziek en het springkussen wat langzaam leeg liep. Er is geen verontschuldiging gemaakt, erg on klantvriendelijk.
Springkussen besteld voor mijn zoontje zijn verjaardag. Zou in de ochtend bezorgd worden, dat werd uiteindelijk 2 uur! Dit hoorde ik pas nadat ik zelf had gebeld om te vragen waar het springkussen bleef. Werd wel om de normale tijd van half 7 opgehaald. En betalen mocht natuurlijk gewoon voor de gehele dag
De jongens brachten het springkussen. Zette hem in een paar sec op. Zonder te checken verder waren ze weg. Na een uur stortte het lucht kussen in. MET MIJN 3 JARIGE DOCHTER ERIN!!!! Toen ik belde, werd ik erg onvriendelijk te woord gestaan. Uit eindelijk zijn de jongens terug gekomen. Waarvan 1 jongen de kleinere zeer beleefd was en excuus maakte. Het springkussen was oud en goor! Dode vliegen zaten er in. 20 euro extra betaald voor op zetten en omdat ze 1 trap op moesten. BELACHELIJK! Nooit meer huur ik iets van jumping kennermerland!!
Voor de verjaardag van ons zoontje een springkussen gehuurd. Online gereserveerd. Op de dag zelf geleverd en geïnstalleerd. Einde van de dag netjes weer opgehaald. Medewerker was wat later, belde keurig wanneer hij er zou zijn. Absolute aanrader.
Mooi springkussen gehuurd dat op tijd geleverd werd door twee vriendelijke heren. Goeie communicatie vooraf ervaren over de mogelijkheden om te verzetten toen het weerbericht leek tegen te vallen. En het allerbelangrijkst: de kinderen hadden een geweldige dag!
Via Springkussenstunter.nl bleken we een springkussen bij Jumping Kennemerland te hebben gehuurd. Ruim voor het kinderfeestje geboekt om vervolgens de dag voor het feestje een whatsapp berichtje te ontvangen van de afzender 'Jumping Kennemerland' dat ze de dag erna niet zullen leveren.
Wat een aso’ s. Staan uit te laden en flikkeren blikjes redbull uit het raam van de auto op straat. “Wij ruimen het wel op “ .
Makkelijk geregeld. Snel geplaatst en opgehaald. Hadden niets door dta ze hebben opgehaald. Prijs is ook zeer scherp en mooi schoon
Prachtig springkussen gehuurd. Zowel op tijd gebracht als gehaald. De bibberspiraal functioneerde ook naar behoren. De slushpuppy was echt een drama. Naderhand contact geprobeerd te zoeken per mail incl. filmpje van het apparaat dat extreem lekte, dit op advies van de jongens die alles op kwamen halen. Helaas wordt de klacht doodgezwegen, maw 0 response. Jammer hoor, voor ons de laatste keer.
Top service. Keurig op de afgesproken tijd de materialen gebracht. Alles netjes neergezet. Afbouwen en ophalen ook weer netjes geregeld. Prinses Margrietschool Julianadorp
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Jumping Kennemerland met het openbaar vervoer


Uitgeest, Assum 270 meter
71
Uitgeest, Assum 320 meter
71
Uitgeest 380 meter
Intercity
Sprinter
Stopbus i.p.v. trein
Uitgeest, Uitgeest Station 420 meter
163
71

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid