facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumpers

Jumpers

Info

Jumpers Verhuur een gezinsbedrijf in de verhuur van stormbanen, springkussens, of grote opblaasbare Abraham, Sarah of Baby. ga nu naar www.jumpersverhuur.nl

Geschiedenis

Heeft u een feestje, vormsel, communie, familiefeest, buurtfeest, straatfeest of wordt u of een van uw vrienden binnenkort 50, 60, 70, 80 90 of 100 jaar? Zijn jullie of je vrienden binnenkort 25 of 50 jaar getrouwd? Is er een baby op komst?

Neem dan nu contact op met Jumpers, via www.jumpersverhuur.nl

Wij verhuren springkussens, opblaasfiguren zoals een 3,5 meter hoge Abraham of Sarah. Een 3,5 meter hoge baby om in de tuin te zetten.

Huur deze nu bij Jumpers!



"verhuur bedrijf van springkussen, stormbanen en opblaasfiguren zoals Abraham, Sarah, Minion, Snoopy, Baby enz."
Adres: Spoordonkseweg 98a, 5688 KE Oirschot
Telefoonnummer: 0628938597
Stad: Oirschot
Route: Spoordonkseweg 98a
Postcode: 5688 KE



op zoek naar gerelateerd: Minion opblaaspop, LUMA Verhuur, Springkussen huren Luyksgestel
Recensies
Ik ben leiding van st. Zomerkamp Best en Jumpers verhuur heeft ons voor de hele week van het kamp een springkasteel uitgeleend waar wij allen enorm veel plezier van hebben gehad. Op één van de laatste dagen hadden wij 2 stormbanen gehuurd en deze waren ook heel leuk. De kwaliteit van de springkussens zijn zeer goed en ze leveren geweldige service! Ik raad Jumpers Verhuur zeker aan!
Luchtkussen gehuurd voor onze bruiloft, top geregeld! Komen afspraken na, luchtkussen zag er prima uit en de borg binnen 1 dag terug gestort. Super netjes!
Hele goede en vriendelijke service! Raad Jumpers Verhuur dan ook zeker aan!
Op tijd een springkussen huren dan ben je er op tijd bij alles wordt goed geregeld
Goede vriendelijke service. Denken met je mee.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid