facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumper Surhuisterveen

Jumper Surhuisterveen

Info

Jumper Surhuisterveen, hét voordelige adres voor al uw diervoeding en dierenbenodigdheden in de regio Surhuisterveen
De Jumper bevind zich in de Formido van Surhuisterveen

Geschiedenis

Jumper Surhuisterveen, hét voordelige adres voor al uw diervoeding en dierenbenodigdheden in de regio Surhuisterveen. Jumper Surhuisterveen bevindt zich in Formido Surhuisterven. Bij ons vindt u een zeer groot assortiment diervoeding en dierenbenodigdheden. Alles voor uw huisdier en uiteraard tegen vaste lage prijzen! Wij heten u en uw huisdier van harte welkom bij ons in de winkel!

Jumper De diersuper is een winkelformule met meer dan 65 dierenwinkels op het gebied van diervoeding en dierenbenodigdheden.



"KlusWijs Surhuisterveen. Vakkundig, Vertrouwd, Voordelig! De specialist op gebied van verf & gereedschap, raamdecoratie, lampen & verlichting, deuren & deurbeslag, zonwering, gordijnen, laminaat, PVC-vloeren en parket, tuingereedschap,hout en plaatmateriaal, dakramen,douche- en badmeubelen, badkameraccessoires,hand- en elektrisch gereedschap, dierbenodigdheden en voer"
Adres: Vierhuisterweg 7-9, 9231 AR Surhuisterveen
Telefoonnummer: 0512-362495
Stad: Surhuisterveen
Route: Vierhuisterweg 7-9
Postcode: 9231 AR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 08:30 - 18:00
Zondag: 13:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Royal Canin Royal Canin 242 meter
Recensies
Maat 68/74 overal zagen we zonder prijs erop we dachten we vragen een medewerker even.. die zegt ons deze kost 19,99 prima nemen we hem mee.. Kom bij de kassa staat geen prijs op kassière belt met collega en vervolgens 25,99 wij zeggen maar der is ons verteld net nog 19,99. Nee hoor heb met collega van afdeling gebeld en die weet hoe het zit mijn andere collega heeft er geen verstand van werd ons verteld.. Zeer slecht vind ik dit!! hebben het overal uiteindelijk wel mee genomen, Omdat we het als kado zouden geven, En we laat waren, anders had ik hem nooit genomen !
Aardig personeel helpen je zelf je spullen naar je auto te brengen. De medewerkers achter de kassa helpen je ook.
Fijne winkel er is bijna geen nee te koop leuk personeel wat heel behulpzaam is
Prima winkel hier graag vooral de verfafdeling.
Elektrische kachel stuk. Kreeg direkt een nieuwe mee.
Als je bij de kassa komt blijkt de prijs hoger dan die op het schap staat , kan een keer gebeuren maar is bij mij nu al de derde maal dat dit gebeurd. slechte zaak lijkt mij en komt ook erg onbetrouwbaar over , Kluswijs doe er je voordeel mee als je dit leest.
Prima winkel, aardig personeel. Het is erg fijn dat je er 's avonds nog pakketjes van DHL in kunt leveren.
Mooie winke, super goeie service
Ruim assortiment. Fijn personeel
Leuke winkels onder 1 dak
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid