facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumper Steenwijk

Jumper Steenwijk

Info

Jumper diersuper in Steenwijk is de GROOTSTE dierenspeciaalzaak in de regio en is gevestigd in Praxis Steenwijk



"Goed nieuws voor de Makers! Je mag weer gewoon bij ons binnenlopen voor al je klusbenodigdheden. Belangrijk om te weten: volgens de richtlijnen van het RIVM hanteren we een maximaal aantal bezoekers per winkel. Kom dus alleen en het liefst in de ochtend."
Adres: Koematen 2, 8331TK Steenwijk
Telefoonnummer: 0521512293
Stad: Steenwijk
Route: Koematen 2
Postcode: 8331TK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Jumper assortiment, Jumper OPENINGSTIJDEN, Dierenwinkel Meppel, Jumper Almere, Jumper Doetinchem, Jumper dierenwinkel, Jumper Hardenberg, Jumper Leiderdorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praxis Steenwijk Praxis Steenwijk 79 meter Grote bouwmarkt met breed assortiment. Ruum parkeergelegenheid ook en vriendelijk geh...
Dier all-in Steenwijk Dier all-in Steenwijk 1 km Slechte winkel de knaagdieren zoals hamsters hebben een veel te kleine rad in het hok...
Fancy horses and animals Fancy horses and animals 2 km Natuurlijke producten voor dierverzorging .
Recensies
Kerstboom word geadverteerd met kluit! Bij thuiskomst bleek er geen wortels aan te zitten. Slechte tuinplanten. Prijzen kloppen niet, aanbiedingen zogenaamd afgeprijsd maar voor de normale prijs verkocht als je onder het afprijsstickertje of de poster kijkt, in andere praxis filialen waren de prijzen wel kloppend?!
Zwarte steenblokken gekocht ,helaas kwam ik er enkele tekort.volgende dag enkele erbij gehaald,tot mijn verbazing waren ze €1 duurder dan de eerder gekochte Aanbiedingen hebben vaak dezelfde prijs als normaal wordt gevraagd Kortom vreemde bouwmarkt ,ik ga liever elders!!!
Personeel niet behulpzaam, koffieapparaat vaak niet bijgevuld en geen bruikbare WiFi, te zwak. Waardoor je ook je Praxis voordeel met de app niet kunt gebruiken bij de kassa.
Liep een nieuwe jochie rond die me niet zo klantvriendelijk toesprak. Slechte zaak voor praxis. Mijn karretje met spullen naar laten staan en naar de gamma gereden. Beter.
Dankzij een onvriendelijke en behoorlijk onbeschofte medewerker 'Pieter" zijn jullie nu een vaste klant kwijt. Bij karwei om de hoek waren ze wel klantvriendelijk.
Leuke Praxis winkel, met super vriendelijke personeel, zeker een aanrader
De winkel heeft niet alles slecht genoteerd
Vanmiddag met kleinkinderen eten gekocht voor de poesen en konijnen! Samen naar de vissen gekeken en omdat het #doedag was; brokjes geteld/ geraden, geraden hoeveel goudvissen er in de bak zaten en raden hoelang de oren van de hond enz. Waren! Nu thuis druk bezig met kleurplaat!
Het enigste positieve aan deze bouwmarkt is het postkantoor.
Was ff zoeken, maar we vonden de kraan, dank zij en op advies personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid