facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumper Borne

Jumper Borne

Info

Jumper Borne is een huisdierenspeciaalzaak waar u een persoonlijk en eerlijk advies kunt verwachten van deskundige en enthousiaste medewerkers.
Kom gerust eens kijken in onze "mini dierentuin".
Tot ziens in onze winkel.

Geschiedenis

Wij zijn een dierenspeciaalzaak met een breed assortiment voor alle huisdieren.
Onze specialiteit is onze aquariumafdeling voor particulier en bedrijven.

Onze winkel onderscheid zich door een zeer ruime keuze aan levende dieren die live te bewonderen zijn. Zoals vissen, vogels, knaagdieren, reptielen en kippen. Voor deze dieren hebben wij een zeer ruim assortiment producten op voorraad.

In 2009 zijn wij aangesloten bij de Jumper organisatie. Door de grootschalige inkoop kunnen wij hierdoor onze klanten de beste producten leveren tegen zeer scherpe prijzen en indien gewenst ook bezorgen door onze eigen bezorgservice.

Een extra service die wij aanbieden is de verhuur van honden benches, anti-blafbanden, fietsaanhangwagens en omheiningssystemen.

Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord met raad en daad en wij zien u graag terug in onze winkel.

Adres: Stationsstraat 32, 7622LX Borne
Telefoonnummer: 074-2665240
Stad: Borne
Route: Stationsstraat 32
Postcode: 7622LX


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Jumper OPENINGSTIJDEN, Jumper Almere, Jumper Doetinchem, Jumper Hardenberg, Jumper Nuenen, Jumper Leiderdorp, Jumper Veldhoven, Jumper Oss
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenspeciaalzaak Discus Hospers Dierenspeciaalzaak Discus Hospers 229 meter Goed te bereiken zowel voor als achter, met respect worden behandeld, ruime sortering...
Velthof Diervoeders Velthof Diervoeders 696 meter Hier kan je benodigdheden kopen voor dieren en de tuin e.d. op een manier waar ik ech...
Fishworld Borne Fishworld Borne 2 km Top zaak met ervaren personeel een een uitgebreid assortiment.
Recensies
Vriendelijk personeel, ziet er verzorgd uit. Deskundig advies
Fijne dierenkliniek. Jammer dat volgend jaar de dierenartsen worden vervangen voor 2 anderen! Verder zijn ze super voor de dieren.
Prima winkel met ruim voldoende assortiment. Vriendelijk personeel en normale prijzen.
Grote en nette dierenspeciaalzaak. Vandaag voor het eerst geweest voor een wormenkuur voor onze poezen. Ben vriendelijk geholpen door de jongedame en heb uitgebreid informatie gekregen over de medicijnen. Kom hier zeker weer terug.
Vriendelijk personeel en een mooie winkel.
Wederom super service. Een van mijn honden moet op speciaal voer. Nu lust hij het voer van de dierenarts niet. Dus hebben ze bij de jumper gezocht naar dezelfde samenstelling maar bij een andere fabrikant. En een probeer verpakking besteld. En gelukkig lust hij deze wel. En zijn ze bereid om deze te bestellen. Dus voor kennis en service moet je daar zijn. Ze denken met je mee. Top weer geregeld. Kom er graag vanuit Oldenzaal daar mijn benodigdheden kopen !
Geen fijne zaak, voelde me nie op m’n gemak en werd behandeld alsof k daar zelf door de kooitjes heen liep.
Werd niet goed geholpen en de prijzen zijn aanzienlijk hoog in vergelijken met andere dieren winkels
Altijd vriendelijke medewerkers die de tijd nemen om je te helpen. Is dat zoeken naar het beste voer voor jou dier of informatie over het houden van een hamster, men neemt er de tijd voor en geduldig leggen ze het rustig nog drie keer uit. Ik kom er graag.
Behulpzaam en veel advies. Mooie regeling voor de bench: als je grotere nodig hebt kun je de 'oude' bench inleveren en krijg je 50% retour als je grotere bench koopt. Heel uitgebreid assortiment, aardig en diervriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid