facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jump4kids

Jump4kids

Info

Wij zijn Jump4kids, Springkussenverhuur in Woerden en omgeving.



"Beauty salonVoor kinderen 1 GROOT FEESTBezoek onze exclusieve beauty salon 4kids en ervaar de beleving. Heerlijk met je vrienden relaxen onder het genot van een high lemonade. incl. etagere met lekkersMet badjasjes en slippertjes mag je onze salon betreden en kan je je lekker laten verwennen met één van onze arrangementen.De salon is professioneel en volkomen gericht op kinderen.Wij zijn de hele week geopend voor beauty kinderfeestjes. In onze gezellige bar kunnen cadeautjes worden uitgepakt en deze is na afloop beschikbaar om even lekker na te praten. Koffie/thee aanwezig. Ook bieden wij moeder/dochter, oma/kleinkind, vriendinnen arrangementen aan. Bezoek onze website"
Adres: Riojagaard 1, 3446 WC Woerden
Telefoonnummer: 06-29521558
Stad: Woerden
Route: Riojagaard 1
Postcode: 3446 WC



op zoek naar gerelateerd: Springkussen huren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ballondecoratie Woerden Ballondecoratie Woerden 357 meter Voor verschillende feesten en evenementen maak ik ballonddecoraties. Van standaard to...
Team4Events Team4Events 1 km Merkmarketing, promotie en events: van concept tot uitvoering met het allerbeste pers...
De Willemshoeve De Willemshoeve 1 km Dit was voor ons de beste locatie om onze bruiloft te vieren! Gerda en haar crew ware...
Clipperms.nl Clipperms.nl 3 km Clipperms.nl is een dynamisch bedrijf dat zich breed in de evenementenwereld presente...
Recensies
Heerlijk beautyfeestje gehad voor mijn dochter van 8. Alles was tot in de puntjes geregeld. Lieve dames die de meiden top begeleidden! De meiden hadden een topmiddag en wij als ouders ook.
Vandaag een moeder-dochter arrangement gehad bij Jeannette. Mijn dochter en ik hebben enorm genoten van de heerlijke behandelingen en exclusieve aandacht van Jeannette! De beautysalon is echt prachtig en mijn dochter waande zich een ware prinses! Een zeer grote aanrader en wij komen zeker terug!
Kinderfeest, op locatie of bij je thuis. Ik heb eerlijk waar nog nooit gehoord dat iemand teleurgesteld was.
Gisteren hebben wij een super beauty feestje mogen beleven bij Coulours 4 kids in Woerden, alles was ècht tot in de puntjes geregeld! En wat hebben de meiden ontzettend genoten! Het leukste feestje 'ever' zeiden de meiden stuk voor stuk in de auto op de terugweg. Jeanette bedankt! We zullen je zeker aanbevelen en je aanbod van party's in de gaten houden.
Heerlijk zorgeloos het kinderfeestje van je kind vieren. Helemaal top!
Super super leuk. Wat n leuke dag uit met onze Liv . Alles was genieten dankzij Jeanette. Wat doet zij het fantastisch.
Vandaag met mijn dochtertje een moeder dochter arrangement gedaan. Prachtige salon met een geweldige ontspannen sfeer, mensen die weten waar ze het over hebben, heerlijk genoten. Super voor elkaar! Echte aanrader!!
Vandaag voor onze dochter de slijmparty mogen meemaken. Alles dik in orde, alle kinderen en wij zelf hebben genoten. Prijs / kwaliteit prima!
Jeannette is een top professional. Denkt met je mee, heeft een enorm groot aanbod van verschillende kinderfeestjes voor zowel jongens als meisjes. Een prachtige beautysalon for kids!!! Alle kinderen genieten hier als ze er zijn. En de ouders overigens ook, want Jeannette neemt hen alles uit handen. Verzorgt de feestjes van A tot Z. Zelf heb ik hier onlangs de locatie mogen huren voor het klassenfeest van mijn dochters klas. Ook hier weer alles in orde. Bijna alles kan voor een meer dan redelijke prijs. Kortom: een aanrader!!
SUPER!!!... me dochter der beauty partijtje gevierd vandaag... en ze waren helemaal blij, alles super goed geregeld en verzorgd... jeanette en der meiden top gedaan!!!! de kleine diva's hadden een leuke goodiebag mee terug... echt een aanrader!!...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid