facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jump XL Trampoline Parks

Jump XL Trampoline Parks

Info

Vanaf nu kun je ook in Zandvoort jumpen in ons mega trampolinepark. Houd ons in de gaten want we gaan heel veel leuke activiteiten voor je organiseren!



"Beleef een unieke springervaring in Jump Town! Een cool trampolinepark voor kinderen vanaf 7 jaar en ouders, voor beginners en gevorderden.Voor kinderen van 1,5 t/m 6 jaar is er een speciale activiteit: MiniJump. Reserveren vooraf is verplicht."
Adres: Trompstraat 2, 2041 JB Zandvoort
Telefoonnummer: +31235720000
Stad: Zandvoort
Route: Trompstraat 2
Postcode: 2041 JB



op zoek naar gerelateerd: jump xl waalwijk, trampoline park zwolle, jump xl amersfoort, jump xl diemen, jump xl hengelo, jump xl halsteren, trampoline park assen, jump xl oisterwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ziltatsea Ziltatsea 478 meter Diverse keren fietsen vakkundig en vlot laten repareren. Tegen zeer acceptabele tarie...
Recensies
Geen idee niet geweest,ziet wel goed uit
Heel mooi verzorgde speeltuin. Ook is hier een trampoline park aanwezig
Grote ruimte met aangrenzende trampolines in verschillende lengtes om truuks te oefenen of gewoon lekker te springen. Ook een grote ballenbak, de ruimte om je om te kleden was er wel, maar, was erg klein en geen privacy. De kinderen meisjes vonden dit niet zo fijn. Konden ook geen kluisje nemen om onze spullen telefoon/portomonee in te doen. Konden niet ter plekke pinnen. Vriendelijk personeel.
Zeer leuke plek om je lekker uit te leven
Tijdens een lang weekend weg geen enkele mogelijkheid voor de kinderen om te springen, terwijl ze zich hier zo op verheugd hadden. Er was te weinig plaats door corona, dat kan ik begrijpen. Maar als je dan vervolgens hoort dat ze de hele maandag dicht zijn en op zondag van 12 tot 18u ook dicht zijn dan snap ik het weer niet. Slechte service van center parcs.
Geweldige plek voor de kids om te jumpen, zit in hetzelfde gebouw als bowling en Baluba vlak buiten het park. Schoon en groot. Nadeel vond ik wel dat je qua leeftijden gescheiden wordt bij reserveren van de tijsloten voor de kids. Heb je meer kids van verschillende leeftijden dan kan dit inhouden dat de kids ook op verschillende momenten springen.
Leuk voor de kinderen. Gewoon veel trampolines naar elkaar en 1 glijbaan. Je krijgt ook springsokken om te gebruiken. Wel best op voorhand reserveren want de beschikbare plaatsen zijn snel uitverkocht
Slechte bediening. We waren er om 14:15 uur en gaven onze zoon van 10 en 2 vriendjes geld om te springen. De jongen die hielp had aangegeven dat ze dan maar 40 minuten konden springen. Kinderen vinden dat natuurlijk goed maar wij ouders vonden het dan te duur omdat je geen korting krijgt. Personeel kon het geld niet terug geven. Kon alleen maar bij de receptie van het hotel. En die stonden ook vreemd te kijken. Later bleek dat niemand van het personeel wist hoe dat moest. En dan ook nog zeggen dat ze het de kinderen had uitgelegd. Iemand van 10 snapt dat toch niet.... Uiteindelijk alles teruggekregen.
Mooie hal, niet te duur en super voor kinderen. Maar het belangrijkste is het personeel, heel vriendelijk en tot op de laatste optie bereid om mee te denken of te helpen. Een van de medewerkers heeft zelfs vol overgave een half uur naar een verdwenen bonnetje gezocht met een dikke glimlach op het gezicht. Dikke aanrader voor wie in de buurt is met zijn kids!
Er was nergens plek om de spullen veilig op te bergen en er was nauwelijks ruimte voor het omkleden. Het personeel was onvriendelijk en onduidelijk. Er stond dat we een uur mochten springen, maar toen de tijd inging moesten wij ons nog omkleden nadat we verplicht sokken moesten kopen bij hun. Hierdoor waren we een kwartier verder aangezien we met kleine kinderen waren en die ook moesten helpen met omkleden. Toen de klok op 0 stond moesten we eruit terwijl we eigenlijk nog een kwartier hadden. Het personeel gaf boos aan dat we moesten vertrekken omdat de klok op 0 stond. Het personeel was zelfs zo onvriendelijk dat ze zelfs dreigde om de beveiliging erbij te halen. En dit terwijl wij op geen enkele manier agressief reageerde op het personeel. Wij wilde alleen het gesprek aangaan omdat we wel voor een uur hadden betaald en zelfs nog extra betaald hadden voor de verplichte sokken. Wij gaan in ieder geval nooit meer terug naar jump xl in Zandvoort. Het is jammer dat ze de minigolf voor zo'n bedrijf als jump xl hebben weg gehaald.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid