facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jump XL Trampoline Parks

Jump XL Trampoline Parks

Info

Kom jumpen, tricken en kicken in de jump arena's van SuperJump XL. Jump your tricks, practice your sports, come and have fun with us!

Geschiedenis

Jump XL Geleen is het gaafste indoor trampolinepark van Geleen én omstreken!

Adres: Vouershof 3, 6161 DB Geleen
Telefoonnummer: +31467600006
Stad: Geleen
Route: Vouershof 3
Postcode: 6161 DB


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 20:00
Dinsdag: 16:00 - 21:00
Woensdag: 13:00 - 19:00
Donderdag: 19:00 - 20:00
Vrijdag: 14:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Jump XL Geleen, Jump XL Eindhoven, Jump XL in de buurt, Jump XL Eersel, Jump XL locaties, Jumpen Eindhoven, Trampoline park Limburg, Jump XL leeftijd
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LTV-outdoor LTV-outdoor 2 km Onderdeel van LTV, outdoor recreatie, programma's, uitjes en familidagen. Op de meest...
Recensies
Foto's op website zijn misleidend en komen niet overeen met de werkelijke accomodatie. Te klein voor 13 en 14 jarigen. Personeel leeft zich niet in met de 'grotere' kids en komt meteen met dreigende waarschuwing voor verwijderen. Te koud voor ouders om koffie te drinken. 12 gr Geen omkleedruimte voor kids. In Brasserie komt personeel zeggen dat de jassen en kleding niet op de grond mag liggen. Ziet slordig uit. Kortom: voor 4-9 jarigen oké Voor de oudere kids niet voor herhaling vatbaar. Echt slecht.
Foto's op site zijn erg misleidend. Spring gedeelte is erg klein en weinig uitdagend voor de kids. De zogenaamde areas stellen niet veel voor. De gamehal bestaat niet maar zijn was losse games die normaal in een tickethal staan en waarschijnlijk 2e hands zijn overgenomen. Van de 6 games zijn er 3 defect. Het enige positieve was het meisje achter de bar. Voor ons eenmalig en geen aanrader
Kleiner als verwacht maar de kinderen vermaken zich
Heel leuk voor feestjes!! Mooi overzicht, vriendelijke bediening, leuke mogelijkheden in verjaardagspakketten. Combinatie springen, lasergame en games zijn zeker leuk. Alleen zijn de kinderen die op basis van filmpjes op YouTube en wat grotere parken hebben gezien toch wel wat teleurgesteld over de grote van het trampolinepark. Geen kussenbak, geen ninjabaan. Door de kleinere oppervlakte is het ook meteen druk en storend voor springen en gevaarlijk voor het botsen. Volgende keer gaat het toch een iets groter Jump XL worden aangezien je toch komt voor het springen.
Heel leuk om met de kinderen te doen. Leuke sfeer ook. Op een zondag gegaan. Was niet druk dus mijn kinderen van 3 jaar heb ik mee laten jumpen. Jammer dat de games niet goed werken en ze vallen ook wat tegen.
Wil je een leuke dag met je kinderen of een kinderfeestje organiseren. Dan is dit de juiste plek. Lekker jumpen op de trampolines en heeeeel veel andere activiteiten kunnen hier worden georganiseerd door of voor je. Eten en drinken kan hier ook en de kids zijn toeti kapoetie als ze weer naar huis gaan
Leuk voor de kids. Zachtere stoelen voor magere ouders zou wel lekker zijn. De uitleg en de wisseling is altijd chaotisch.
Prima om met kinderen naartoe te gaan. Naast het springen op de trampolines is er ook de mogelijkheid tot spelen van enkele games en lasergamen. Personeel is zeer vriendelijk.
Erg leuk voor de kids
Helemaal top voor kinderen, niet te groot maar groot genoeg. Ook mogelijkheid tot lasergame
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid