facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jump XL Ede

Jump XL Ede
Adres: Geerweg 9, 6717 LE Ede, Nederland
Telefoonnummer: 085 303 7419
Staat: Gelderland
District: Ede
Stad: Ede
Route: Geerweg
Huisnummer: 9
Postcode: 6717 LE


Openingstijden

maandag: 15:00–18:00
dinsdag: 15:00–18:00
woensdag: 10:30–21:00
donderdag: 15:00–21:00
vrijdag: 12:00–22:00
zaterdag: 09:00–22:00
zondag: 09:00–18:00

Recensies
Eindelijk, de kids kunnen springen bij Boaz . Overzichtelijk en groot park. Twee dingen vielen ons op. Er is bij de ingang geen uitleg en tijdens het springen geen toezicht door personeel. Vind ik toch best gevaarlijk. Daarnaast zag ik veel losse onderdelen/flappen bij de trampolines. Gaat dat wel goed? Kids hebben het leuk gehad, daar gaat het om.
Ik moest aan de tafel onder de trap zitten. Er viel allerlei vuil van bovenaf op mijn hoofd, doordat mensen de trap afliepen. Poeder, zand, wat je maar wilt. Dat is belachelijk.
Geen toezicht, geen uitleg. Erg vieze toiletten, werden gedurende ons bezoek ook niet schoon gemaakt. 2 hokjes heren toiletten, 1 deur permanent op slot. Dan blijft er 1 toilet over, al die kinderen op hun dure jumpstyle sokken staan in de urine. Lekker hygiënisch.
ik koop al 3 sociale deals voor jump xl in ede, Geldig vanaf moment van aankoop t/m 28 , ik heb vrije dag op maandag dus ik ga daar naar mijn kinderen school , bij de receptie Zeg dat ik moet boeken omdat het vol is, zelfs dat zie ik niet, Ik vraag voor de manager, maar er komen nog andere medewerker zonder enige ver antwoordelijkheids reden. Ik ga terug met mijn jammerlijk kinderen , en ik controleer online en de verrassing was dat ik online kan boeken, dus dat maakt dat ik online klaag en de terugbetaling ticket, zal het zeker niet opnieuw proberen .
Hele fijne jump park en vrij aardige medewerkers, ookal waren ze wel de hele tijd aan het kletsen met elkaar, terwijl er iemand iets wilde bestellen . Toen we er waren kwamen we 20 minuten te laat aan en toen mochten we bij de volgende sessie erin. Erg aardig, anders konden we maar 40 minuten jumpen inplaats van 60 minuten. Geld verspilling anders ‍
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid