facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumbo Vathorst

Jumbo Vathorst

Info

De mooiste en modernste jumbo supermarkt van Amersfoort en omstreken. Ruim assortiment, vriendelijk personeel, zelfscan, gratis parkeren voor de deur.



"Een groot en voordelig assortiment met de beste service. Daar staan we in jouw Jumbo Amersfoort voor. Extra Goedkoop-producten die wekelijks en maandelijks voor je worden geselecteerd én producten met een Altijd Lage Prijs. Met onze 7 zekerheden en ruime openingstijden zorgen we daarnaast voor de beste winkelervaring. Zo inspireren we je graag met originele recepten en dagen we je uit. Ontdek het zelf."
Adres: Ursulapolder 1, 3825 LS Amersfoort
Telefoonnummer: 0332858562
Stad: Amersfoort
Route: Ursulapolder 1
Postcode: 3825 LS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 19:00
Zondag: 09:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Jumbo openingstijden Vathorst, Openingstijden Lidl Vathorst, Jumbo winkel, Supermarkt Amersfoort, Jumbo vathorst openingstijden pinksteren, Jumbo Amersfoort, Lidl Vathorst, Jumbo vathorst solliciteren
Recensies
Al jaren trouwe klant van deze fijne supermarkt, ik kocht mijn vlees er altijd heel bewust, dat kon ook in deze winkel, kip altijd scharrelkip met 3 sterretjes, andere vleessoorten, biologisch met drie beter leven sterretjes. Tot op vandaag, alle kip is omgedoopt tot scharrelkip en heeft allemaal 1 beter leven sterretje, hetgeen er niet voor zorgt dat zo’n kip een beter leven heeft gehad, beter leven dan wat?Er is geen keus meer in het kippenvlees . Ik noem dit eerder een teruggang dan vooruitgang. Ontzettend jammer.
Mijn vaste winkel, al vele jaren. Goed assortiment, goede prijzen en prettig personeel.
Jumbo is geen fijne winkel, te veel wisselend assortiment vooral met de monster energie
Prima supermarkt. Vriendelijk personeel. Wel goed op de prijzen blijven letten.
Hele prettige winkel! De zelfscankassa's zijn echt een aanwinst. Verder is het personeel erg vriendelijk om even mee te lopen als je een product niet kunt vinden. Als mijn kind moet plassen is het geen enkel probleem om dat daar even te doen. Ook heeeeeel erg fijn! Zeker met kleine guppies die net zindelijk zijn! Top winkel, ga zo door!
Fijne winkel om boodschappen te doen. Persoonlijk vind ik hem overzichtelijk en kan ik snel mijn boodschappen vinden. Hou er niet van om lang in een winkel aanwezig te zijn.
Altijd fijn om onze boodschappen hier te doen.
Fijne winkel, zeer veel keuze.
Heel klantvriendelijk. Ook hebben ze heel veel keuzes voor vegans! Tofurky, Gardein, cheesecakes en nog veel meer.
Al meerdere keren mijn geld niet aangenomen omdat er een kreukel in zit en de machine ze niet aanneemt. Naar mijn weten is een winkel wettelijk verplicht ieder geldig betaalmiddel aan te nemen. Een apparaat die de brief niet kan verifiëren heb ik als klant niks mee te maken er zou een optie moeten zijn dat het personeel dit handmatig kan doen. Nu weer zonder boodschappen naar huis. AH here we come!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Jumbo Vathorst.

Amersfoort boodschappenservice

openingstijden, locatie, vervoer. Ursulapolder 1 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Jumbo Vathorst adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Jumbo Vathorst. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Jumbo Vathorst delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid