facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumbo Trambaan Nieuwe Niedorp

Jumbo Trambaan Nieuwe Niedorp

Info

Jumbo is dé supermarkt voor iedereen in Hollands Kroon en ver daar buiten!



"Een groot en voordelig assortiment met de beste service. Daar staan we in jouw Jumbo Nieuwe Niedorp voor. Extra Goedkoop-producten die wekelijks en maandelijks voor je worden geselecteerd én producten met een Altijd Lage Prijs. Met onze 7 zekerheden en ruime openingstijden zorgen we daarnaast voor de beste winkelervaring. Zo inspireren we je graag met originele recepten en dagen we je uit. Ontdek het zelf."

"Een groot en voordelig assortiment met de beste service. Daar staan we in jouw Jumbo Nieuwe Niedorp voor. Extra Goedkoop-producten die wekelijks en maandelijks voor je worden geselecteerd én producten met een Altijd Lage Prijs. Met onze 7 zekerheden en ruime openingstijden zorgen we daarnaast voor de beste winkelervaring. Zo inspireren we je graag met originele recepten en dagen we je uit. Ontdek het zelf."
Adres: Trambaan 69, 1733 AX Nieuwe Niedorp
Telefoonnummer: 0226-412960
Stad: Nieuwe-Niedorp
Route: Trambaan 69
Postcode: 1733 AX


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: jumbo nieuwe niedorp verbouwing, aldi nieuwe niedorp, jumbo nieuwe niedorp openingstijden, openingstijden aldi nieuwe niedorp, jumbo nieuwe niedorp verbouwen, openingstijden jumbo nieuwe niedorp koningsdag, jumbo nieuwe niedorp vacatures, jumbo nieuwe niedorp facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Keurslager Jacco van Zoonen Keurslager Jacco van Zoonen 19 meter Top slager! Groot assortiment goede maaltijden en heerlijke broodjes!
Tabakspeciaalzaak Niedorp Tabakspeciaalzaak Niedorp 53 meter snelle service bij Tabak Gemak!! Zeer tevreden over de service/kwaliteit!
Cece kidswear Cece kidswear 72 meter Leuke merkjes en vriendelijke eigenares!
Hoefje niedorp Hoefje niedorp 130 meter Drie gezellige winkels op het Hoefje. Juwelier Leguit, Euronics Nieuwe Niedorp en B&B...
Gewoon Heerlijck Gewoon Heerlijck 181 meter I have a dream…… Een bekend man sprak ooit deze gevleugelde woorden. Bekend zijn we n...
Joy & Co Joy & Co 497 meter Alles voor je feestje. Shop bij ons de basis voor elk feestje. Van kinderfeest tot ba...
Wood it is Wood it is 641 meter Groothandel in bijzondere houten mode accessoires en andere natuurlijke producten.
Pizzeria la Famiglia Pizzeria la Famiglia 1 km Gister hebben wij meerdere pizza's en pasta's besteld. Pasta zag eruit alsof het zo u...
Pimpernel bloemen&meer Pimpernel bloemen&meer 2 km Een bijzondere bloemen, fashion & lifestyle winkel en webshop. Onze winkel is gevesti...
Recensies
Jumbo hoorde ik klagen over hoge energiekosten nou dat is ook niet zo gek, bij een buiten temperatuur van 23 gr. Is het koud binnen en als je dan naar buiten loopt staat de deur verwarming warme lucht te blazen....??? Zo krijg je dus een hoog energie verbruik slecht voor alles dus Jumbo..!!!!!
Ook voor de Jumbo geldt dat de leuke aanbiedingen duurder zijn geworden. Voorbeeld: Eerst twee soorten vleeswaren voor € 4,00, nu € 4,50. Prijsstijging van 12,5 procent!
Overzichtelijke grote jumbo met groot en veelzijdig assortiment . Service gericht vriendelijk personeel en er ligt altijd een gratis stukje fruit voor de kleintjes. Ze hebben een Handig zelfscan systeem en een online boodschappen service , je kan het zelf ophalen gelijk in het begin van de winkel Of thuis laten bezorgen.
Super mooi geworden na de laatste verbouwing. Ze hebben alles wat ik nodig heb en vriendelijk personeel. Ze hebben tegenwoordig zelfs een kletskassa!
Een overzichtelijke ruime winkel met vriendelijk behulpzaam personeel. Ze hebben alles wat je nodig hebt en als je iets niet kunt vinden, loopt het personeelslid waaraan je het vraagt met je mee.
Er staat met grote cijfers dat de kipdrumsticks €1,99 zijn. Dan pak je dus zo'n verpakking, maar blijken de verpakkingen 1kg te zijn, dus €4. Dan kijk je nog eens naar dat bord en staat er dat de prijs per 500 gram is. Afzetterij.
Mooie nieuwe Jumbo, brede paden en genoeg personeel om dingen aan te vragen. Ik kon geen prullenbak op het parkeerterrein vinden om wat dingetjes weg te gooien. De stoeprandjes van het nieuwe parkeerterrein zijn te hoog en de karretjes hebben daar moeite mee. Lastig om bij je auto te komen met je winkelkarretje.
Prima supermarkt, met zeer behulpzaam personeel. Goed assortiment met veel dagelijks verse producten.
Het is een mooie grote supermarkt waar je alles kan vinden wat je nodig hebt om te leven.
Ik ben echt super blij met de Jumbo , makkelijke winkel goed bier en ze hebben als enige Crunch chocolade was blij het hier tegen te komen het is verder nergens te krijgen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid