facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumbo Sjoerd de Jong Lemmer

Jumbo Sjoerd de Jong Lemmer
"Een groot en voordelig assortiment met de beste service. Daar staan we in jouw Jumbo Lemmer voor. Extra Goedkoop-producten die wekelijks en maandelijks voor je worden geselecteerd én producten met een Altijd Lage Prijs. Met onze 7 zekerheden en ruime openingstijden zorgen we daarnaast voor de beste winkelervaring. Zo inspireren we je graag met originele recepten en dagen we je uit. Ontdek het zelf."
Adres: Stationsweg 4, Lemmer
Telefoonnummer: +31514568360
Stad: Lemmer
Route: Stationsweg 4


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 08:00 - 18:00

Recensies
Prachtige , goed geoutilleerde huisjes aan het water gelegen, met boot voor de deur. Zeker een aanrader. Alleen jammer, dat de eigenaresse een grote hond heeft, die ze niet aan kan. Waardoor de hond onze 10 weken oude pup aanviel en lelijk heeft gebeten en we naar de dierenarts moesten.
Ze hadden alles wat ik wilde kopen. Verder een nette winkel.
Overzichtelijk, dicht bij Centrum, genoeg parkeergelegenheid
Ruim assortiment gelet op houdbaarheid datums nemen alle Pet flessen in .Dit is een positieve milieu impuls zeker rond een touristische friesland bestemming . Vriendelijke en actief behulpzaam personeel bereikbare locatie te voet fiets of gemotoriseerd
Ruime en overzichtelijke winkel met een ruim aanbod en vriendelijk personeel. Prettige uitstraling. Enig GROOT minpunt vind ik dat het wisselgeld niet teruggeteld word als het wordt overhandigd. De caissière ziet een wisselgeld bedrag in het beeldscherm, pakt het uit de lade en overhandigd dit zonder terug te tellen. Zo weet ik toch niet of het klopt wat ik terug krijg?! Uit protest tel ik het wisselgeld zelf maar even rustig terug voordat ik mijn spullen pak en wegga en de volgende inmiddels ongeduldige klant aan de beurt is.
Mooie ruime en nette winkel met ruime verse keus.
Jumbo zelfs in laag seizoen goed assortiment. Vriendelijk en schoon.
Dikke prima. Groot assortiment en vriendelijk personeel.
Nabij de jumbo ligt de passanten haven met gezellige restaurants
Geweldige winkel met supervriendelijk personeel! Alle artikelen ruim op voorraad tegen leuke prijzen. En, niet onbelangrijk, mooie parkeerplaats die ook nog eens schoon is!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid