facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumbo Sint-Oedenrode Centrum

Jumbo Sint-Oedenrode Centrum
"Een groot en voordelig assortiment met de beste service. Daar staan we in jouw Jumbo Sint-Oedenrode voor. Extra Goedkoop-producten die wekelijks en maandelijks voor je worden geselecteerd én producten met een Altijd Lage Prijs. Met onze 7 zekerheden en ruime openingstijden zorgen we daarnaast voor de beste winkelervaring. Zo inspireren we je graag met originele recepten en dagen we je uit. Ontdek het zelf."
Adres: Hertog Hendrikstraat 1, 5492 BA Sint-Oedenrode
Telefoonnummer: 0413395510
Stad: Sint-Oedenrode
Route: Hertog Hendrikstraat 1
Postcode: 5492 BA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Jumbo Schijndel, Openingstijden ah Sint-Oedenrode, Openingstijden Jumbo, Supermarkt Sint-Oedenrode, Openingstijden Jumbo Schijndel, Jumbo Sint-Michielsgestel, Lidl openingstijden Sint-Oedenrode, Aldi Sint-Oedenrode
Recensies
Jumbo is allang niet meer goedkoop. Eigenlijk overal is veel duurder geworden , Ah ,Lidl, en de Rest maar de verwachting van Jumbo Aldi en Lidl, dat je wordt niet zo snel met veinig boodschap, hele hoge rekening . Mensen moeten nog de maand kunnen rond maar nu het is gewoon overdreven duur geworden .
Mooie ruime winkel
Prima supermarkt. Je moet af en toe wel opletten of de spullen niet over datum zijn. Maar het is beter dan her geweest is.
Prima Jumbo, alleen de parkeergelegenheid is om van te huilen, en dan moet er ook nog regelmatig een vrachtwagen laden en lossen in de smalle toegangsweg.
Mooie grote Jumbo in het centrum, breed en overzichtelijk assortiment en voldoende parkeerplaatsen.
Vandaag bij de Jumbo geweest en ze hadden geen spaarzegels van de Jumbo's spaarpot en zo is het elke wel iets.Ga gewoon op digitale spaarzegels net als AH.
Makkelijke jumbo alles goed te vinden het meeste hebben ze Alleen die ene ster mist omdat er geen vak is van americaans eten en verschillende landen verder perfectt
Ga er graag winkelen mooie assortiment
Ga nooit zonder iets weg!
Mooie grote Jumbo,veel keuze
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid