facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumbo Ruys de Beerenbrouckstraat Zutphen

Info

Jumbo Zutphen is de gezelligste en goedkoopste supermarkt van Zutphen. De 7 zekerheden staan bij ons hoog in het vaandel. Uw wensen staan centraal!



"Een groot en voordelig assortiment met de beste service. Daar staan we in jouw Jumbo Zutphen voor. Extra Goedkoop-producten die wekelijks en maandelijks voor je worden geselecteerd én producten met een Altijd Lage Prijs. Met onze 7 zekerheden en ruime openingstijden zorgen we daarnaast voor de beste winkelervaring. Zo inspireren we je graag met originele recepten en dagen we je uit. Ontdek het zelf."
Adres: Ruys de Beerenbrouckstraat 14, 7204 MN Zutphen
Telefoonnummer: 0575570011
Stad: Zutphen
Route: Ruys de Beerenbrouckstraat 14
Postcode: 7204 MN


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 11:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Aldi Zutphen, Openingstijden Jumbo leesten, Jumbo Zutphen solliciteren, Aldi Zutphen Openingstijden, Jumbo Zutphen leesten, AH Zutphen openingstijden, Supermarkt Zutphen, Jumbo Bouma Zutphen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Dam, Keurslager Van Dam, Keurslager 912 meter Mensen die werken met gevoel voor een goed stuk vlees. Kost misschien iets meer dan e...
Brocantemarkt Zutphen Brocantemarkt Zutphen 956 meter Geweldige markt een echte aanrader en een mooie oude binnenstad.
Spar City Zutphen Spar City Zutphen 1 km Een zeer klantvriendelijke winkel met aardig personeel. Het personeel is altijd behul...
Coop Zutphen Coop Zutphen 2 km Ik ben de klant van die market,maar vandaag ben ik daar geweest en Kassier gedroeg zi...
Recensies
Tsja… Wat moet je nou over de Jumbo schrijven… Positief: Ik ben nog geen chagrijnige medewerker tegen gekomen. Indien nodig word je vriendelijk geholpen. Leuk dus! Negatief: Je moet goed op productprijzen letten. Voorbeeld: Ketoembar koriander echt duppies voordeliger in het orientaalse vak dan uit de Silvo collectie. Tip: Verkoop 1 soort, de goedkoopste, want het is allemaal koriander. Zelfde geldt o.a. voor sesamzaad en voor agavesiroop. Verder best een fijne winkel.
Winkel is schoon en netjes. Goede voorraad, bijna nooit lege vakken. Behulpzame, vriendelijke medewerkers. Veel leuke acties bij deze Jumbo rond feestdagen.
Prettig Jumbo-filiaal, ruim opgezet en ook een ruim assortiment. Enige wat ik zelf nog prettig zou vinden is een zelfscangedeelte.
Leuke winkel met breed assortiment. Vriendelijk en behulpzaam personeel
Personeel is erg vriendelijk ,en met vragen kun je altijd bij ze terecht .
Dit is een grote winkel, met een ruim assortiment, met diverse vers afdelingen Beschikt tevens over een ruime gratis parkeergelegenheid..!
Groot assortiment. Vriendelijk personeel. EN... een "kletskassa" speciaal voor eenzame mensen
Een gezellig filiaal , bij ons in Arnhem hebben wij er een aantal. Altijd TOP !
Hele fijne winkel maar de vakken van de producten zijn erg onoverzichtelijk en rommelig. Maar het personeel is vriendelijk en behulpzaam in alle opzichten.
Had zojuist een probleem met pinnen, maar hele lieve mensen die er werken hebben mij super goed geholpen. Was ze zo dankbaar dat ik later bloemen heb gebracht. Kayleigh en haar lieve collega’s bedankt voor jullie goede hulp en vriendelijkheid!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid