facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumbo Reigerhof Nieuwerkerk aan de IJssel

Info

Welkom bij de goedkoopste supermarkt van Nieuwerkerk aan den IJssel



"Een groot en voordelig assortiment met de beste service. Daar staan we in jouw Jumbo Nieuwerkerk aan den IJssel voor. Extra Goedkoop-producten die wekelijks en maandelijks voor je worden geselecteerd én producten met een Altijd Lage Prijs. Met onze 7 zekerheden en ruime openingstijden zorgen we daarnaast voor de beste winkelervaring. Zo inspireren we je graag met originele recepten en dagen we je uit. Ontdek het zelf."
Adres: Reigerhof 113, 2914 KE Nieuwerkerk aan den IJssel
Telefoonnummer: 0180-391000
Stad: Nieuwerkerk aan den IJssel
Route: Reigerhof 113
Postcode: 2914 KE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 12:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden AH Nieuwerkerk aan den IJssel, Openingstijden Jumbo Nesselande, Openingstijden Albert Heijn Reigerhof, Plus openingstijden Nieuwerkerk aan den IJssel, Openingstijden Aldi Nieuwerkerk, Opening Albert Heijn Reigerhof, Jumbo Alkmaar, Jumbo winkels
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Albert Heijn De Reigerhof Albert Heijn De Reigerhof 93 meter Fijne winkel nu hij mooi groot is geworden....ben er blij mee
Amanda's catering Amanda's catering 7 km Een nieuwe variatie op lunch, ontbijt, borrel pakketten en nog veel meer. Wij werken ...
Recensies
Wat vooral fijn is aan deze Jumbo is dat ze ook op zondag gewoon tot 20:00 open zijn. In Gouda sluiten ze elke supermarkt al om 18:00 op zondag en dat is voor een hardwerkend persoon met prive een volle agenda gewoon totaal niet praktisch.
Dit was een zalige jumbo...ik hoop hier ooit als manager op de vloer te komen
Prachtige winkel Buitengewoon ruime keuze Ook van andere, aparte voedingswaren. De enigste supermarkt die Engelse Cider verkoopt. Alleen al om deze reden kom ik daar, en dan nog veel meer.
Onoverzichtelijke winkel, soms goede aanbiedingen, iets beperkt assortiment
Fijne winkel, alleen zijn de aardbeien en frambozen op maandag beschimmeld
Iets minder reclame, wat je daarmee uitspaard, kan je doorberekenen in je verkoop prijs, is gunstig voor de klant dus de verkoop!
Wij zijn al zoveel jaren inkopen gaan doen bij de Jumbo in Nieuwerkerk a/d IJssel. Wij zijn erg blij!
Regelmatig geen winkelwagens,klanten die bij de scan cassa toch geholpen worden zonder scan omdat de rij bij de gewone kassa te lang is,regelmatig lege schappen.
Goed aanbod in deze tijden. Vriendelijke medewerkers en erg behulpzaam.
Fijne winkel met een groot assortiment. Beschikt sinds kort ook over een zelfscan. Parkeren kan gratis voor de deur. Invalideparkeerplaatsen zijn aanwezig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid