facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumbo Pieter Christiaanstraat St. Oedenrode

Jumbo Pieter Christiaanstraat St. Oedenrode

Info

Welkom op de officiële Facebookpagina van Jumbo Rooi. Like ons en blijf op de hoogte van al het nieuws en aanbiedingen van & in onze winkel.

Geschiedenis

Wanneer kom jij naar onze nieuwe winkel?

Jumbo St. Oedenrode heeft een ruimer assortiment dan andere supermarkten, altijd de laagste prijzen en medewerkers die allemaal beschikken over het 7 Zekerheden certificaat. De filiaalmanager aan het woord: "Wij zijn trots op de uitgebreide versafdeling met een ruim assortiment verse kazen, vleeswaren, groente, fruit en brood. Ook de bloemenafdeling is een mooi onderdeel van Jumbo St. Oedenrode." Parkeren is gratis.



"Een groot en voordelig assortiment met de beste service. Daar staan we in jouw Jumbo Sint-Oedenrode voor. Extra Goedkoop-producten die wekelijks en maandelijks voor je worden geselecteerd én producten met een Altijd Lage Prijs. Met onze 7 zekerheden en ruime openingstijden zorgen we daarnaast voor de beste winkelervaring. Zo inspireren we je graag met originele recepten en dagen we je uit. Ontdek het zelf."
Adres: Pieter Christiaanstraat 11, 5491 JN Sint-Oedenrode
Telefoonnummer: 0413472346
Stad: Sint-Oedenrode
Route: Pieter Christiaanstraat 11
Postcode: 5491 JN


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Jumbo Sint-Oedenrode, Openingstijden ah Sint-Oedenrode, Supermarkt Sint-Oedenrode, Jumbo Schijndel
Recensies
Was hier in de buurt en had nog een boodschap nodig. Fijne winkel met vriendelijk personeel. Deze supermarkt vinden was wel een dingetje. Uiteindelijk toch gelukt.
Nette jumbo. Beetje lastig gelegen achter woonerven. Zullen de omwonenden niet laaiend enthousiast over zijn lijkt mij. Maar eerlijk is braaf, het is voor de omwonende wel een handige winkel.
Leuke supermarkt. Hier vind je alles wat je nodig hebt.
Dorpswinkel. Gaat de goede kant op,maar is nog geen 5 sterren winkel.
Keuze genoeg Redelijk geprijst
Hoge frustratiefactor deze winkel. Vaak dingen op. Mooi weer, bbq tijd, maar om 16u al geen stokbrood meer. Elke avond hangjongeren OP de winkelwagens buiten en er wordt niks tegen gedaan.
Fijne winkel, maar te vaak zijn de schappen niet bijgevuld en dus leeg. Maar misschien kom ik altijd op een slecht tijdstip...?
Slechte winkel, halve tijd is de winkel half leeg, kom je met de helft van de boodschappen thuis. Klacht ingediend, wordt je 2 weken aan het lijntje gehouden, daarna hoor je niks meer. Erg jammer dit.
Een laatste ronde voor een medewerker
Krappe supermarkt die zeer binnenkort wordt uitgebreid
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid