facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumbo Pick Up Point Oostzaan

Info

Via www.jumbo.com kunt u uw boodschappen bestellen en vanaf heden ook bij het Pick Up Point in Oostzaan!



"Een groot en voordelig assortiment met de beste service. Daar staan we in jouw Jumbo Oostzaan voor. Extra Goedkoop-producten die wekelijks en maandelijks voor je worden geselecteerd én producten met een Altijd Lage Prijs. Met onze 7 zekerheden en ruime openingstijden zorgen we daarnaast voor de beste winkelervaring. Zo inspireren we je graag met originele recepten en dagen we je uit. Ontdek het zelf."
Adres: Westeinde 26, 1511 MA Oostzaan
Telefoonnummer: 0756842051
Stad: Oostzaan
Route: Westeinde 26
Postcode: 1511 MA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Jumbo Zaandam, Pick Up Point Jumbo, Jumbo Pick Up hoe werkt het, Jumbo Oostzaan, Jumbo Pick Up hoe lang van te voren bestellen, Jumbo kratten inleveren Pick Up Point, Jumbo online bestellen, Westeinde 26 oostzaan
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jumbo Pick up point Oostzaan Jumbo Pick up point Oostzaan 135 meter Het personeel was vriendelijk en daarmee ik ook. Zou hier nog wel eens langs komen
Albert Heijn Lindeman Oostzaan Albert Heijn Lindeman Oostzaan 1 km Niet mijn favoriete winkel. Ik heb liever een XL.
Recensies
Het personeel was vriendelijk en daarmee ik ook. Zou hier nog wel eens langs komen
Het personeel beukt je zo omver
Toch jammer dat ze 1955 al dicht zijn... Het scherm verwelkomt je nog vrolijk na het invoeren van de code. Na 20 minuten in mijn eentje wachten maar vertrokken, rij je dus voor niets om de boodschappen op te halen... Zou dit bij de blauwe concurrent ook gebeuren? Dat je meer dan een kwartier voor niets staat te wachten?
Boodschappen ophalen hier werkt makkelijk en snel. Scannen bij de paal en je spullen worden opgehaald. Personeel is altijd vriendelijk, er missen regelmatig spullen maar daar kunnen zij niets aan doen.
Super snel, netjes, vriendelijk personeel, zowel ter plaatse als de klantenservice als er onverhoopt toch iets mis gaat. Ik ben heel blij met dit punt!
Goed ophaalpunt. Fouten bij bestellingen ontstaan enkel door geknoei op hoofdkantoor. Snel en netjes geholpen en weer weg.
Het mooiste en beste pickup point van Jumbo die ik ken. Altijd behulpzaam en vriendelijk personeel aanwezig die je willen helpen. Absoluut een aanrader om hier je boodschappen op te halen.
Vriendelijke personeel en helemaal compleet, geweldig
Hier is geen supermarkt! Alleen een ophaal punt. Er staat "in store shopping" in de beschrijving, maar dat is onjuist.
Ik helemaal omrijden blijkt dit een pickthisup Jumbo te zijn. Walgelijk voor jan lul gestaan dus!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid