facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumbo Phicoop Sevenum

Jumbo Phicoop Sevenum

Info

De grootste supermarkt van de regio met een slijterij, pick up point en Foodcafé. Er zijn 170 gratis parkeerplaatsen aanwezig.



"Een groot en voordelig assortiment met de beste service. Daar staan we in jouw Jumbo Sevenum voor. Extra Goedkoop-producten die wekelijks en maandelijks voor je worden geselecteerd én producten met een Altijd Lage Prijs. Met onze 7 zekerheden en ruime openingstijden zorgen we daarnaast voor de beste winkelervaring. Zo inspireren we je graag met originele recepten en dagen we je uit. Ontdek het zelf."
Adres: Horsterweg 64, 5975 NB Sevenum
Telefoonnummer: 0774672424
Stad: Sevenum
Route: Horsterweg 64
Postcode: 5975 NB


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 20:00
Dinsdag: 07:30 - 20:00
Woensdag: 07:30 - 20:00
Donderdag: 07:30 - 20:00
Vrijdag: 07:30 - 20:00
Zaterdag: 07:30 - 20:00
Zondag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Jumbo Sevenum openingstijden kerst, Jumbo sevenum openingstijden koningsdag, Jumbo Sevenum facebook, Wat is Phicoop, Viskraam Jumbo Sevenum, Jan Linders Sevenum, Wat is Jumbo Phicoop, Jan Linders Sevenum openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Keurslager Ferry Janssen Keurslager Ferry Janssen 1 km Altijd vriendelijk, top kwaliteit en prima prijs.
SPAR Nederland SPAR Nederland 6 km Vriendelijk personeel , genoeg keuze voor de dagelijkse boodschappen
Recensies
Wat een heerlijke supermarkt! Alles wat je zoekt en meer. Groot assortiment ook qua speciaalbier en lokale producten. De vlaaien van Gommers zijn aanbevelingswaardig. Boodschappen doen en afrekenen kan met de handscanner dus gaat lekker snel.
Ruime Jumbo met veel plek om je auto neer te zetten. Winkel is ruim en logisch ingedeeld. Jammer dat niet alle zelfscan kassa's het deden, hierdoor toch wachten ondanks het niet zo heel druk was.
Prima supermarkt. Leuk dat ze achterin foto's hebben hangen van vroegah.. brings back memories toen de phicoop nog in een grote bedrijfshal zat, we riedel Cola dronken en de kaas voor je op bestelling werd gesneden. En het assortiment groter was ..
Dat ze klantvriendelijk zijn is schijn bedriegt. Posters van openstaande vacatures zijn puur gericht naar hun eigen volk. Deze jumbo zou zeker geen buitenlanders aan willen nemen maar durven dat niet in het echt te zeggen. Ze komen met allerlei smoesjes ik bel je van de week op en daarna hoor je nooit meer wat! Oprecht jullie verdienen geen klanten en het geld niet!
Top jumbo kom er altijd maar de laatste 7 keren dat ik er ben geweest word altijd gekozen bij de zelfscanner kassa voor controle. Het begin irritant te worden! En ja hoor! Vandaag weer. Goed volk! Een gewone Nederlander die boodschappen wil doen. Kunnen jullie mij een beetje met rust laten?
Vond het altijd een prima supermarkt waar ik graag mijn boodschappen kwam doen in de vakantie. Aan de service balie een verkeerd product mee gekregen, dag later kom ik terug om te ruilen. Keek de medewerkster mij dom aan met de melding dat ze het niet mocht ruilen. De verzegeling zat er nog op en was dus nog gesloten. Werd mij ook niet om de bon gevraagd die ik evt wel had... Ga voortaan wel naar de plus.
Heerlijk winkeltje, je hebt er alles bij de hand.
Geweldige winkel, ruim assortiment en vriendelijk en bekwaam personeel. Gemakkelijk parkeren door de vele parkeerplaatsen. Ook een fijne koffiehoek.
Je vind hier alles wat je nodig hebt en nog veel meer. Het gebak hier is ontzettend lekker.!
Erg mooie en goed overzichtelijke winkel, groot en brede paden. Prima toegankelijk met auto meer dan genoeg parkeerplaatsen. Vriendelijk personeel TOP winkel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid