facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumbo Pepping Eelde

Jumbo Pepping Eelde
"Een groot en voordelig assortiment met de beste service. Daar staan we in jouw Jumbo Eelde voor. Extra Goedkoop-producten die wekelijks en maandelijks voor je worden geselecteerd én producten met een Altijd Lage Prijs. Met onze 7 zekerheden en ruime openingstijden zorgen we daarnaast voor de beste winkelervaring. Zo inspireren we je graag met originele recepten en dagen we je uit. Ontdek het zelf."
Adres:
Telefoonnummer: 0503099190
Stad: Eelde


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 08:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Jumbo pepping Smilde, Jumbo Eelde Facebook, Jumbo Smilde, Jumbo Haren, Openingstijden Lidl Eelde, AH eelde, Openingstijden AH Eelde, Openingstijden AH Paterswolde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Keurslager Klinkhamer Eelde Keurslager Klinkhamer Eelde 174 meter Het personeel van het slagerij is niet aardig, De prijzen van het vlees is veel te du...
Recensies
Rustig en direct kassa beschikbaar, wel behoorlijk slalommen tussen de dozen door die vakkenvullers midden in pad leggen.
Een volle winkel die soms wat overzicht mist maar wel ook een aanbod aan lokale producten aanbiedt: dat er veel aanbod is maakte soms dat de winkel vol aan voelt.
Oké jumbo supermarkt met een ruime selectie.
Toch een ander assortiment dan Appie. Wel zie je ook hier de diversiteit in sommige producten teruggaan. Geldt in zijn algemeenheid.
Ooit een buitenlander bij deze jumbo zien werken? Nee ik ook niet want die nemen ze ook niet aan
Hoi, ik ben een oude man die onlangs naar de supermarkt Jumbo in Eelde ging om wat boodschappen te doen. Ik moet zeggen, ik was onder de indruk van deze plek! Ze hadden alles wat ik nodig had en de prijzen waren ook laag. Maar wat me het meest opviel, was de lekkere koffie in de Jumbo. Nou, ik ben nogal een koffieliefhebber, dus ik ben altijd op zoek naar een goede bak koffie. En ik moet zeggen, de koffie in Jumbo was echt helemaal top! Het was niet alleen lekker, maar ook nog eens een echte aanrader. Ik ben blij dat ik deze plek heb ontdekt, want ik weet zeker dat ik nog vaker terug zal komen voor een lekkere bak koffie. Ik kan alleen maar zeggen: als je in de buurt bent van Jumbo in Eelde, moet je zeker een kopje koffie gaan drinken. Je zult het niet teleurstellen! Ik kan in ieder geval niet wachten om weer terug te gaan voor nog een lekkere bak koffie. Ik denk dat ik een nieuwe favoriete plek heb gevonden!
Prettige winkel. Mooi assortiment en vriendelijk personeel
Redelijk goed aanbod. Makkelijk paekeren voor de deur
Gaat wel de hele week geen bloemkool Heel vreemd
De winkels in Eelde en Smilde zijn van de zelfde eigenaar en dat zie je terug! Fijne winkels
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid