facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumbo Passage Vreeburg Rosmalen

Jumbo Passage Vreeburg Rosmalen

Info

Voor al uw boodschappen tegen de laagste prijs met de beste service: De unieke Jumbo formule!



"Een groot en voordelig assortiment met de beste service. Daar staan we in jouw Jumbo Rosmalen voor. Extra Goedkoop-producten die wekelijks en maandelijks voor je worden geselecteerd én producten met een Altijd Lage Prijs. Met onze 7 zekerheden en ruime openingstijden zorgen we daarnaast voor de beste winkelervaring. Zo inspireren we je graag met originele recepten en dagen we je uit. Ontdek het zelf."
Adres: Passage Vreeburg 10-20, 5241 EJ Rosmalen
Telefoonnummer: 0735215625
Stad: Rosmalen
Route: Passage Vreeburg 10-20
Postcode: 5241 EJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 11:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Jumbo Rosmalen Harry Coppensstraat, Jumbo Rosmalen solliciteren, Jumbo Rosmalen Pastoor van Thiellaan, Openingstijden Jumbo Hintham, Harry Coppensstraat Rosmalen, Jumbo Openingstijden, Jumbo Rosmalen Jan de Groot, Jumbo openingstijden Den Bosch
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jumbo Pastoorvan Thiellaan Hintham Jumbo Pastoorvan Thiellaan Hintham 3 km Als je de pech hebt dat op de parkeerplaats de bodem uit je boodschappenkrat zakt en ...
Recensies
Fijne winkel maar schandalige prijsstijging b.v. een stokbrood in 1 week tijd van € 1 naar € 1,40 echt schande voor we her weten verdubbelen ze de prijzen
Chille jumbo. Het personeel is er kundig en behulpzaam, maar helaas geen zelfscan kassa's? Zo snel als ik het kon zien. Scheelt weer in de rij staan. Verder tevreden over het ruime assortiment. Winkel mag wel wat vaker open zijn.
Goede brede paden, rustig winkelen. Alleen parkeren is soms lastig ivm kleine parkeerruimte
Vriendelijk, behulpzaam personeel. Ook later op de middag nog brood witte bolletjes aanwezig.
Op de Rompertpassage is er meer qua bloemenwerk en de service is beter maar de kwaliteit is top!
Twee dagen terug ging ik boodschappen doen in het filiaal in rosmalen in de vreeburg passage. Ik had een zelfscanner gepakt en ging afrekenen bij de servicebalie. Drie van uw medewerkers stonden te praten, is normaal en mag ook gewoon. Ik leg netjes mijn zelfscanner neer maar ik wordt voor een paar minuten niet opgemerkt door het personeel. Ik heb netjes hallo gezegd maar er kwam geen reactie waarna ik een paar keer mijn keel schraapte om aan te geven dat ik er ben, toen zag 1 van de personeelsleden mij staan maar liet me gewoon staan wachten. Toen ik uiteindelijk wel geholpen werd werd er geen hallo gezegd, verder geen prijs opgenoemd van hoe duur het allemaal was en bleef het personeel doorpraten. Er werd grof gevraagd of ik koopzegels en messenzegels wilde en er werd geen fijne avond toegewenst of verder nog iets gezegd tegen me. Het bonnetje en de zegels werden op de balie gelegd en kreeg verder geen blik meer van het personeel. Verder een heel groot assortiment, veel groter dan bij de nieuwe jumbo. Maar geen manieren en klantvriendelijkheid.
Pluspunten: vriendelijk personeel, ruim assortiment, mooie verhoudafdeling Minpunt: Lijkt wel alsof in iedere Jumbo de regel geldt, hoe zorgen wij als personeel dat wij de klant zoveel mogelijk of voor de voeten lopen, in de weg staan/zitten of de doorgang blokkeren met kratten, containers of op welke wijze dan ook. Maar zoals gezegd lijkt alsof het een regel is die geldt in iedere Jumbo.
5-12: de verbouwing heeft veel goeds gedaan. Zelfscankassa's en iets ruimere opzet door een paar schappen weg te halen. Slimme keuze. Heerlijk om dit om de hoek te hebben.
Altijd fijn om bij deze Jumbo te zijn. PostNL Servicepunt inclusief kentekenloket. Goede en fijne winkels rondom in overdekte omgeving.
Niet mijn winkel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid