facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumbo Ommen

Jumbo Ommen

Info

Ondernemers Eric Epskamp en Ronald Heemskerk

Geschiedenis

Jumbo is de goedkoopste supermarkt in de gemeente Ommen en heeft een groot assortiment. Zeer prettig is de ruime, gratis parkeergelegenheid, de ruime entree in de winkel en de brede gangpaden. De ondernemers: "Wij zijn erg trots op onze winkel. Er is een prachtig groot versplein met een heerlijk assortiment verse producten om je vingers bij af te likken. Bijzonder is ook dat wij in de winkel verse nootjes branden en dat onze klanten zelf hun verse jus d'orange kunnen persen. Met onze ambachtelijke slagerij hebben wij de mogelijkheid om aan bijna alle mogelijke wensen op vleesgebied te voldoen. Wist u dat wij ook een aantal vleeswaren zelf maken? Zo komen bijvoorbeeld grillworst in een aantal varianten, zeeuws spek, gegrild gehakt en Argentijns gekruide rosbief uit onze eigen slagerij" De barbecueservice en de mogelijkheid om uw boodschappen thuis te laten bezorgen zijn extra service elementen waardoor weinig te wensen overblijft. Toch nog wensen? De ondernemers horen ze graag van u!



"Een groot en voordelig assortiment met de beste service. Daar staan we in jouw Jumbo Ommen voor. Extra Goedkoop-producten die wekelijks en maandelijks voor je worden geselecteerd én producten met een Altijd Lage Prijs. Met onze 7 zekerheden en ruime openingstijden zorgen we daarnaast voor de beste winkelervaring. Zo inspireren we je graag met originele recepten en dagen we je uit. Ontdek het zelf."
Adres: Markt 22, 7731DB Ommen (gemeente)
Telefoonnummer: 0529478160
Stad: Ommen
Route: Markt 22
Postcode: 7731DB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: JUMBO Ommen Facebook, AH Ommen openingstijden, Jumbo Openingstijden Hardenberg, Supermarkt Ommen, Aangepaste openingstijden Jumbo, Openingstijden Jumbo Dedemsvaart, Openingstijden Lidl Ommen, Jumbo Balkbrug Openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Taartje van Ilse Taartje van Ilse 303 meter met liefde "gebak"ken
Albert Heijn Albert Heijn 753 meter Mooie AH. Niet heel groot, maar prima winkel. Over het algemeen betrekkelijk rustig.
Winkelen in Ommen Winkelen in Ommen 867 meter Ommen heeft een gevarieerd aanbod van eigentijdse mode winkels, speciaalzaken en zeke...
Vechtdalgranen Vechtdalgranen 2 km Landbouwbedrijf Laarbrug verbouwt en verwerkt verschillende soorten graan in/uit het ...
Recensies
Nette winkel, met een mooi aanbod aan speciaal bier.
Prima ambiance. Zeer klantvriendelijk personeel. Naast standaard een geweldig luxe assortiment. Prijzen zeer billijk. Tot heden de beste Jumbo van Nederland. Chapeau !
Prima winkel. Andere indeling dan dat ik gewend ben. Winkel heeft twee ingangen en daarmee dus ook twee uitgangen. Vriendelijk personeel.
Mooie ruime winkel met zéér uitgebreid aanbod en ruime openingsuren. Mogelijkheden om zelf te scannen of gewoon bij een kassierster langs te gaan.
Prima supermarkt, heel net personeel alleen heel volgepakt en gangpaden smal of raar ingedeeld.
Grote Jumbo met uitgebreid assortiment, heel fijn dat er er ook veel streekproducten worden verkocht..
Wat een schone mooie jumbo houden zo dan komen we zeker vaker terug.
Uitgebreid assortiment. Afhalen aan achterzijde. Mooie lokatie in centrum Ommen met op.korte afstand een parkeerplaats.
Goede ruime winkel met veel producten
Overzichtelijk prijzen gaan wel. Voorraad voldoende. Personeel primA
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid