facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumbo Middelburg Dauwendaele

Jumbo Middelburg Dauwendaele

Info

Via deze pagina proberen wij u op de beste manier te helpen met vragen. Natuurlijk staan we open voor kritiek, maar complimenten vinden we nóg leuker!

Geschiedenis

EMTÉ nr. 1 in Klantwaardering
In het jaarlijkse GfK Zomerrapport 2016 krijgt EMTÉ ten opzichte van alle andere supermarkten de hoogste waardering van haar klanten. Iets waar wij enorm trots op zijn! Met name op de onderdelen acties en service, maar ook op de versafdelingen scoort EMTÉ buitengewoon goed. Dat wij nummer 1 zijn in klantwaardering betekent veel voor ons. Steeds meer klanten weten EMTÉ te vinden én te waarderen. En daar willen wij onze klanten ontzettend voor bedanken!

EMTÉ uitgeroepen tot Best luisterende supermarktc
Onderzoeksbureau MWM2 wilde graag weten welke supermarkt het best naar haar klanten luistert. Zij stelden een onderzoek in waar meer dan 1700 supermarktklanten voor werden ondervraagd. De uitkomst: EMTÉ is de best luisterende supermarkt! We scoren met name goed op het onderdeel belangstelling tonen. Hier zijn we erg blij mee, want uw mening over onze producten, aanbiedingen en service is belangrijk voor ons. Wat fijn dat dat ook zo ervaren wordt, een ware bekroning op ons werk!

EMTÉ voor de 6e keer uitgeroepen tot Beste Slagerij van Nederland
Wij zijn in 2015 wederom verkozen tot de Supermarkt met de Beste Slagerij van Nederland. Net zoals in 2008, 2010, 2011, 2013 en 2014!

Ruim 6.000 consumenten spraken hun waardering uit over de versafdelingen van hun supermarkt in het jaarlijkse Versrapport van onderzoeksbureau GfK. Zij gaven de afdelingen Vlees, Brood en Groente & Fruit een rapportcijfer voor kwaliteit/versheid, ruime keuze in assortiment, aantrekkelijke aanbiedingen en prijs. Op Vlees scoorden wij weer het allerbeste en daar zijn we heel trots op. Onze versafdelingen zijn belangrijke pijlers voor EMTÉ en onze vakslagers zetten zich iedere dag in om het beste vlees vers voor onze klanten te bereiden.

Beste kaasafdeling van Nederland
Ook in 2016 zijn we, net als In 2011, 2014 en 2015, uitgeroepen tot winnaar van het jaarlijkse Westland Kaasrapport. Het onafhankelijke onderzoek uitgevoerd door GfK is gebaseerd op de mening van consumenten. Zij gaven hun eigen supermarkt een rapportcijfer voor de aspecten: aanbiedingen, lage prijzen, ruime keuze assortiment, overzichtelijkheid, netheid afdeling en aanwezigheid artikelen. Voor de bedieningsafdeling zijn ook de kwaliteit, vriendelijkheid en deskundigheid van het personeel en de wachttijden gemeten. Wij behaalden hiervoor de hoogste score en mogen ons dus de Supermarkt met de Beste Kaasafdeling van Nederland noemen. Hier zijn wij zeer trots op!

Beste Vleeswarenafdeling van Nederland
In 2015 zijn wij, net als in 2014, verkozen tot de supermarkt met de Beste Vleeswarenafdeling! In dit onafhankelijke onderzoek is er gevraagd naar de mening van consumenten. Zij gaven hun eigen supermarkt een rapportcijfer voor onder andere de aspecten: aanbiedingen, lage prijzen, ruime keuze assortiment, overzichtelijkheid, netheid afdeling en deskundigheid van het personeel. Wij hebben in deze categorie de hoogste score behaald en mogen ons de supermarkt met de Beste Vleeswarenafdeling van Nederland noemen! Een prijs waarop wij zeer trots zijn!

Beste Bakkerij van Nederland
EMTÉ is in 2013 verkozen tot Supermarkt met de Beste Bakkerij van Nederland! Ruim 6.000 consumenten spraken in het jaarlijkse Versrapport van onderzoeksbureau GfK hun waardering uit over de versafdelingen van hun supermarkt. Zij gaven de afdelingen Vlees, Brood en Groente & Fruit een rapportcijfer voor kwaliteit/versheid, ruime keuze in assortiment, aantrekkelijke aanbiedingen en lage prijzen. Naast Vlees scoorde wij op ook op Brood het beste. Daar zijn we natuurlijk heel trots op, want onze bakkers bereiden nog iedere dag met passie en liefde in de winkel vers brood en banket voor onze klanten.

Klantvriendelijkste supermarkt van Nederland
In 2012 zijn wij verkozen tot Klantvriendelijkste Supermarkt van Nederland. In een landelijk onderzoek vroeg onderzoeksbureau Marketresponse aan ruim 2.500 Nederlanders welk bedrijf zij het meest klantvriendelijk vinden. Zij beoordeelden diverse bedrijven op vijf klantvriendelijkheidscriteria: tijdig fouten oplossen, goede bereikbaarheid, beloftes nakomen, flexibiliteit en klanten alleen benaderen met relevante informatie. Wij kwamen als branchewinnaar uit de bus en laten daarmee 22 andere supermarktformules achter ons. Een waar compliment, aangezien klantvriendelijkheid in onze winkels hoog in het vaandel staat.

Adres: Vrijlandstraat 51, 4337EB Middelburg
Telefoonnummer: 0118226050
Stad: Middelburg
Route: Vrijlandstraat 51
Postcode: 4337EB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Jumbo Middelburg, Openingstijden Jumbo klarenbeek Middelburg, Openingstijden Jumbo zuid, Jumbo Alkmaar, Jumbo Vlissingen, Jumbo winkel, AH Middelburg, Grote Jumbo winkels
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Woonboulevard Middelburg 'de Mortiere' Woonboulevard Middelburg 'de Mortiere' 1 km Veel parkeergelegenheid, karretjes bij de winkels, ook nu met afspraak, is het goed g...
Recensies
Fijne Jumbo vriendelijk personeel. Uitgebreid assortiment. Kreeg nog een mooi bosje tulpen ook.
Zo ik al eerder geschreven heb. Nette winkels met vriendelijk personeel
Leuk personeel wordt er goed geholpen en een fijne winkel
Jumbo zegt, dat ze de goedkoopste zijn, maar het is niet waar.
Niet druk . Tijd voor een heel nieuw winkelcentrum. Ik denk dat iedereen dat wel wilt .
Goede sortering en ook veel nieuwe dingen die in Breda niet te verkrijgen zijn
Onverwacht grote Jumbo in de nieuwe "mall".
Kan wel wat vriendelijke allemaal....
Mooie winkel, groot assortiment.
Door irritante opstelling na de kassa's, is het onmogelijk om bij binnenkomst 1,5m afstand te houden. Verloop van bloemen en planten kan in deze periode misschien beter achterwege worden gelaten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid