facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumbo Mennings

Jumbo Mennings

Info

Jumbo wil de ideale supermarkt zijn. Elke dag weer doen we onze uiterste best om te zorgen voor 100% tevreden klanten.

Geschiedenis

Elke dag de klant 100 procent centraal

Jumbo wil de ideale supermarkt zijn. Elke dag weer doen we onze uiterste best om te zorgen voor 100% tevreden klanten. Want dat is waar het om draait bij Jumbo. Dit doen we niet alleen, maar samen met al onze medewerkers en partijen waarmee we samenwerken. Daarbij blijven we aandacht besteden aan de wereld waarin we leven. Want we willen een goede buur zijn voor onze omgeving. Nu en in de toekomst.

Maak kennis met de 7 zekerheden van Jumbo:

1. Euro's goedkoper: U bent bij Jumbo altijd het goedkoopste uit. Vaste prijs elders toch lager? Dan passen we de prijs aan en krijgt u als dank het product gratis! Wijkt de kassaprijs af van de schapprijs? Ook dan krijgt u het product gratis.

2. Service met een glimlach: Vriendelijkheid kost bij ons niets. Heeft u hulp nodig bij het inpakken en dragen van uw boodschappen? Wij zetten graag ’n stap extra voor u!

3. Voor ál uw boodschappen: Bij Jumbo kiest u elke dag uit het grootste assortiment. U heeft de keuze uit A-merken, ons Jumbo Huismerk en budgetmerken. Mist u iets? Wij zorgen dat ’t voortaan in huis is.

4. Vers is ook écht vers: Wij garanderen u elke dag verse producten, zodat u er thuis zo lang mogelijk van kunt genieten. Vindt u toch een product met de houdbaarheidsdatum van vandaag of morgen? Dan krijgt u het product gratis! Staan uw bloemen minder dan 7 dagen? Dan krijgt u van ons een nieuwe bos!

5. Vlot winkelen: Niets zo vervelend als onnodig lang te moeten wachten. Een ruime en logische indeling van de winkel, voldoende kassa’s en goed getrainde medewerkers zorgen dat u vlot boodschappen kunt doen. Bent u 4e wachtende in de rij? Dan zijn al uw boodschappen gratis!

6. Niet tevreden? Geld terug!: Deze Zekerheid gaat veel verder dan ‘Niet goed? Geld terug!’. Wij zijn pas tevreden als u ook echt 100% tevreden bent over uw producten. Bent u niet tevreden over één van onze producten? Dan krijgt u een vervangend product, of uw geld terug!

7. Uw wensen staan centraal: Bij Jumbo doen we er alles aan om het winkelen zo aangenaam mogelijk te maken. Uw mening over Jumbo, de winkel of onze producten is voor ons heel belangrijk, want het helpt ons u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Adres: Broeklanden 8, 6931XS Westervoort
Telefoonnummer: 026-3193500
Stad: Westervoort
Route: Broeklanden 8
Postcode: 6931XS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 07:30 - 20:00
Zondag: 14:00 - 18:00

Recensies
Lange rijen bij de kassa en je moet zelf goed de afprijzingen in de gaten houden; die staan niet allemaal in het systeem en personeel weet ook vaak van niks. Sta je in de rij voor het pakketpunt dan blokkeer je al snel de uitgang voor andere bezoekers. 1 persoon achter de balie die ook een snelkassa moet bedienen is gewoon te weinig.
Slechte kwaliteit van groente en fruit. Vaak lang wachten bij de kassa. Personeel niet op hun gemak. Sfeer voelt niet goed. Prijzen belachelijk. Geld niet waard.
Eigenaar aktijd sagrijnig ook tegen het personeel kan nog geen goede dag vanaf! Afprijzen is ook een lachertje geworden... alles voor de centen ik ben genezen can de jumbo
Fijne winkel, wel jammer dat de cassieres regelmatig vergeten te vragen of je zegels wil, ook de gratis zegels niet. Dat is jammer anders 5 sterren
Fijne zaak daar is niks mis mee En vriendelijk personeel
Personeel mag wel wat vriendelijker zijn, ik vraag me echt af waar klantvriendelijkheid gebleven is tegenwoordig
Er liggen overal dozen, je kunt er echt nauwelijks langs. En die vakkenvullers staan ook alleen maar in groepjes, heel erg in de weg
Chagerijnig personeel. Goededag if tot ziens kan er geen eens vanaf. Een snauw bij de servicebalie omdat ik een klant niet gezien had. Betaalbaar brood hebben ze ook maar even afgeschaft. Mij zie je hier niet meer
Klantvriendelijkheid is ver te zoeken, sta je aan de servicekassa wordt er met moeite hallo gezegd. Eenmaal afgerekend is een ‘wil je een bonnetje mee?’ ‘tot ziens’ of ‘fijne dag’ teveel gevraagd. Hier is klant geen koning.
Irritante medewerkers, elke maand hebben ze wel een nieuwe winkelmanager. Geen eens een fatsoenlijke “hallo” of “goede middag”. Sta je bij de service kassa duurt het minuten lang totdat je geholpen word.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid