facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumbo Kollum

Jumbo Kollum

Info

Jumbo Kollum wil de ideale supermarkt zijn. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs.



"Een groot en voordelig assortiment met de beste service. Daar staan we in jouw Jumbo Kollum voor. Extra Goedkoop-producten die wekelijks en maandelijks voor je worden geselecteerd én producten met een Altijd Lage Prijs. Met onze 7 zekerheden en ruime openingstijden zorgen we daarnaast voor de beste winkelervaring. Zo inspireren we je graag met originele recepten en dagen we je uit. Ontdek het zelf."
Adres: Mr. Andreaestraat 16, 9291 MA Kollum
Telefoonnummer: 0511724900
Stad: Kollum
Route: Mr. Andreaestraat 16
Postcode: 9291 MA


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 21:00
Dinsdag: 07:30 - 21:00
Woensdag: 07:30 - 21:00
Donderdag: 07:30 - 21:00
Vrijdag: 07:30 - 21:00
Zaterdag: 07:30 - 21:00
Zondag: 12:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: jumbo kollum openingstijden, poiesz kollum openingstijden, jumbo kollum vacatures, aldi kollum, jumbo kollum facebook, aldi kollum openingstijden, poiesz kollum, jumbo dokkum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Poiesz Kollum Poiesz Kollum 88 meter Prima winkel, met wisseling van de folder zijn de acties lastig terug te vinden in de...
Recensies
Review over Ciao Cheerio, inpandig klein restaurant bij de Jumbo. Ik ging voor koffie met wat lekkers. Er is koffie en eventueel broodjes, maar geen gebak of luxe koeken. Verkoopt men wel in de Jumbo supermarkt, maar niet in hun eetgelegenheid. Gemiste kans, is mijn mening.
Dit is de Jumbo van noord-nederland Stekene Jumbo van noord-nederland maken waar kan ik u mee helpen we hebben deze opvatting gekozen om deze Jumb te vernieuwen en deze Jumbo zou binnenkort te vernieuwen en ombouwen tot een grote circus nog een prettige dag van de Jumbo tot ziens zijn onze ontmoeten
Iedere week nieuwe teleurstellingen over producten, die er niet meer zijn. Gisteren geen Jumbo colorwasmiddel. Vanavond komt het, werd me verzekerd. Vanmiddag weer een leeg vak. Gisteren geen kleine magere Unox worsten. Vanavond komen ze was de mededeling. U raadt het, vanmiddag was het vak nog leeg ....... We moeten de Hoop maar opgeven. Nee het verandert niet. Er verandert weinig.
Hallo Jumbo, Zou top zijn als jullie weer Lions verkochten.
Heerlijke winkel, voor iedereen wat wils. Redelijke prijzen en vriendelijk personeel
Ik had een pak ice thee met prik terwijl er geen prik in hoort te zitten
Het restaurantje mag je niet zitten als je geen eten hebt besteld. Terwijl je vriendinnen daar zitten te eten moet je buiten wachten. Personeel is niet vriendelijk, en het is echt heel duur.
Prima winkel vriendeliijk personeel altijd goede aanbiedingen aanrader dus.
Goed personeel, lekkere bubble tea bij foodcorner
Ik vul mijn wekelijkse boodschappen bij de Aldi aan met een aantal producten van de Jumbo, bijvoorbeeld noodles, speciaalbier, het gehakt van slagerij Menno Hoekstra aanrader, sommige soorten vleeswaren voor op brood en gebak van de lokale bakkerij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid