facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumbo Kolfschoten Woudenberg

Jumbo Kolfschoten Woudenberg
"Een groot en voordelig assortiment met de beste service. Daar staan we in jouw Jumbo Woudenberg voor. Extra Goedkoop-producten die wekelijks en maandelijks voor je worden geselecteerd én producten met een Altijd Lage Prijs. Met onze 7 zekerheden en ruime openingstijden zorgen we daarnaast voor de beste winkelervaring. Zo inspireren we je graag met originele recepten en dagen we je uit. Ontdek het zelf."
Adres: 't Schilt 18, 3931 VH Woudenberg
Telefoonnummer: 033-4963160
Stad: Woudenberg
Route: 't Schilt 18
Postcode: 3931 VH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Slagerij Kuypers Slagerij Kuypers 135 meter Jammer en niet leuk. Op de site staat vrijdag tot 20.00 uur geopend. Komen we aan o...
Albert Heijn Woudenberg Albert Heijn Woudenberg 252 meter Beste AH. Ik ben drie keer in uw winkel geweest en bij de zelfscankassa ben ik nu dri...
Recensies
Prima supermarkt. Ik mis weleens wat in het assortiment tov andere jumbo, maar ik heb mezelf laten vertellen dat dat te maken heeft met wat goed en slecht verkoopt per regio bepalend is. De afprijzingen bak is altijd wel aan de hoge kant geprijsd… het personeel is altijd heel vriendelijk :
Supermarkt is dan wel vroeg open maar de broodjes moeten bij opening nog gebakken worden dus deze waren helaas nog niet te kopen.
Fijne winkel ..maar wel wat duur....
Mooie grote nette winkel vriendelijk personeel
Fijne supermarkt je komt binnen bij de broodjes en vleeswaren. Deze zijn altijd vers!! Andere producten zijn ook top en er is een ruime assortiment van boodschappen. Scherpe prijzen en ben meestal met onder de 50 euro al klaar voor de hele week eten. Ook zijn er vaak aanbiedingen! Personeel is heel klantvriendelijk. Complimenten en ga zo door!! Update: wederom weer goede aanbieding en vriendelijke medewerkers.
Vandaag boodschappen gedaan, verpakte kersen lekten door en waren beschimmeld, dit aangegeven bij personeel. Hierop volgde geen directe actie om het weg te halen en er werd mij niks anders aangeboden. Aangekomen bij de kassa was de kassaband erg smerig met melk plekken en andere viezigheid. Kortom geen goede indruk van deze winkel en niet gewend van jumbo.
Vandaag in de Jumbo Woudenberg boodschappen gedaan, in de bak afprijzingen tegen voedselverspilling, goede zaak spullen gekocht en gewone boodschappen, zag talpa vis op de datum liggen, deze heb ik aan medewerker Hannie gegeven zij bedankte mij hiervoor, daarna nog een stuk kaas, deze wilde ik wel kopen en heb gevraagd aan Hannie of zij een afprijssticker op het product te doen, dat weigerde ze, ze zou het later wel in de bak leggen met een sticker, heb toen gezegd dat ik dat klantonvriendelijk vind, voor mij heeft Jumbo Woudenberg een uitzondering gemaakt op de 7 zekerheden, het komt namelijk te vaak voor dat ik dat zie en er dan ook gebruik van maak. Excuus van Hannie is dat ik op zoek zou zijn, kreeg net de opmerking van Hannie dat ik gisteren bij de verpakte vleeswaren een groot gedeelte uit het vak had gehaald om deze te bekijken, heb Hannie gezegd dat ik keek naar de structuur van de ham, zag een pak die al een beetje richting geel/goedkleur ging, mooi roze heeft mijn voorkeur, maar dat ik daar over aangesproken word, kom op. Heb het stuk kaas toen maar aan iemand in de winkel het stuk kaas gegeven. Heb afgerekend en ben teleurgesteld in de houding naar huis gegaan.
Rommelig vleeswaren niet aangevuld veel schappen leeg personeel staat een beetje dom te kijken geen aanrader.
Prima winkel, goedkoper dan de ah, biologische groenten en fruit zijn goed, ik koop hier altijd de rijstolie, grote verpakking, lekker handig. Veel keus in chocola, altijd goed! Best veel keus in koekjes, die eet ik dan niet maar voor diegenen die wel koekjes eten is er genoeg. Ik vind de paaseitjes en andere paas gerelateerde artikelen echt veel te vroeg in de winkel liggen, dat slaat echt nergens op. Ik koop ze ook echt nog niet. Verder prima winkel
Lekker dichtbij en gratis parkeren
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid