facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumbo Kleuvenstee Assen

Jumbo Kleuvenstee Assen

Info

De supermarkt met het grootste assortiment, voor de laagste prijs en de beste service in Winkelrijk Marsdijk.



"Een groot en voordelig assortiment met de beste service. Daar staan we in jouw Jumbo Assen voor. Extra Goedkoop-producten die wekelijks en maandelijks voor je worden geselecteerd én producten met een Altijd Lage Prijs. Met onze 7 zekerheden en ruime openingstijden zorgen we daarnaast voor de beste winkelervaring. Zo inspireren we je graag met originele recepten en dagen we je uit. Ontdek het zelf."
Adres: Kleuvenstee 106, 9403 LS Assen
Telefoonnummer: 0592-304160
moc.obmuj@ksa
Stad: Assen
Route: Kleuvenstee 106
Postcode: 9403 LS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 12:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: lidl kleuvenstee, ah assen, jumbo assen citadel, jumbo klazienaveen, jumbo assen aanbiedingen, jumbo groningen, supermarkt assen, jumbo veemarkt
Recensies
Prettige, ruime & overzichtelijke ingedeelde supermarkt met goede openingstijden. Goedwerkende zelfscanners welke direct synchroniseren met de Jumbo Extra applicatie. Daarnaast is het fijn pakketpost in te kunnen leveren en/of op te halen en is er een ruime gratis parkeerplaats.
Wat een zooitje. Ik heb zelden met zulke regelmaat slechte ervaringen in een supermarkt. Bijna elk bezoek is het raak: slechte bevoorrading waardoor de helft van mijn boodschappenlijst niet beschikbaar is niet overdreven en medewerkers die karren en dozen laten slingeren en ermee in de weg lopen. En repareer die muur met scanners nou eens een keer. Die muur hangt vol scanners maar toch krijgen we altijd de foutmelding: sorry er is iets fout gegaan. Ik had graag een klacht aan de servicebalie in willen dienen, maar als er 5 mensen voor mij staan te wachten en er is maar 1 medewerker, dan kun je het wel vergeten. Geen zorgen: de volgende keer probeer ik het weer. Ik snap niet hoe de bedrijfsleider het structureel zo ver kan laten komen. Het liefst kom ik hier nooit meer maar we hebben helaas geen alternatief in de buurt.
Schappen zijn leger dan leeg. Vaak dingen over datum. Er word verkeerd aangevuld. Was altijd een fijne supermarkt, maar het gaat alsmaar slechter. Jammer!
Super mooie winkel. Vriendelijk personeel. Vooral die jongen van brood!
Lekkere gast achter de kassa! Die met dat lange haar en grote neus :
Jammer dat er niet meer proeverijen zijn in de jumbo
Waardeloze winkel. Jongelui die nooit geleerd hebben om met mensen om te gaan, over rolcontainers en dozen. Ze duwen je nog aan de kant ook. En dan de voorraad, echt een lachertje. Nog nooit zo mee gemaakt hoeveel schappen er leeg zijn.
Rondgelopen en bij de Lidl gekocht vanwege het prijsverschil
Slechte service! Brutaal personeel en vaak ook onduidelijk. Ik was er gister geweest ik vroeg om een tasje en die werd mij niet gegeven alleen gezegd dat ik 2 handen heb waar ik het ook mee kan doen. Ja logisch maar als klanten vragen om een tasje hoor je daar aan te houden en niet zomaar dingen te zeggen. hoort mij gewoon netjes gegeven te worden want ik betaal ervoor! Voor de rest een prima en overzichtelijke winkel.
Op zich een ok winkel maar er zijn wel vaak dingen niet ik merk dat nu zelf zolang ik hier woon maar zelfs mijn schoonouders zeiden dat was toen wij hier woonden ook al zo! Meer dan 4 jaar geleden Niet ieder personeelslid is even aardig. Sommige vanuit herkenning heel aardig andere heel kattig vooral bij de infobalie, daar is ook personeel dat niet genoeg mensenkennis heeft en te jong is om een beetje in te kunnen schatten hoe oud iemand is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid