facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumbo Julianaplein Voorburg

Info

De leukste en gezelligste Jumbo van Nederland



"Een groot en voordelig assortiment met de beste service. Daar staan we in jouw Jumbo Voorburg voor. Extra Goedkoop-producten die wekelijks en maandelijks voor je worden geselecteerd én producten met een Altijd Lage Prijs. Met onze 7 zekerheden en ruime openingstijden zorgen we daarnaast voor de beste winkelervaring. Zo inspireren we je graag met originele recepten en dagen we je uit. Ontdek het zelf."
Adres: Koningin Julianalaan 370, 2274 JV Voorburg
Telefoonnummer: 070-3870780
Stad: Voorburg
Route: Koningin Julianalaan 370
Postcode: 2274 JV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 22:00
Zondag: 10:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Jumbo Leidschendam, Openingstijden AH Voorburg, Jumbo openingstijden kerst, Jumbo Voorburg vacatures, Werken bij Jumbo, Jumbo Hemelvaartsdag, Jumbo Alkmaar, Jumbo Bevrijdingsdag open
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
India Plaza India Plaza 188 meter Plek waar je steeds meer biologische producten uit India kunt kopen
Recensies
Als 1 van de grotere supermarkt ketens in NL kom ik hier het liefste. Zeker als ik al eens vlees haal. En dan vooral de runderhamburgers. Ze zijn wel prijzig maar...... ze hebben een hele goede smaak.
Elke keer problemen met zelfscan, weer controle voor afrekenen van 1 product, en personeel dat niet bekwaam is! Ik ga wel naar een andere winkel, waarschijnlijk nog goedkoper ook,
Prima winkel. Zeer groot en ruim assortiment. Veel verse producten. Vriendelijk personeel. Voor mij wat aan de dure kant.
Eigenlijk een 0!! Zeeeeer onbeschofte jumbodame bij de zelfscankassa's. Mij zie je daar niet meer. Zoveelste incident bij Jumbo Voorburg K. Julianaplein. Bah.
Grote supermarkt. Goed assortiment. Fijne zelfscan kassa’s. Bij de servicebalie moet je wel vaak lang wachten.
Mooie frisse nieuwe winkel, wel even zoeken, naar je boodschappen, maar ruim assortiment
Werd aangesproken door een medewerker bij de zelf scan kassa die claimde dat ik diefstal pleegde omdat ik nog iets in mijn tas had zitten wat ik wilde afrekenen. Ik was niet eens door de zelfscan kassa. De mevrouw sprak mij ook heel onbeleefd aan. Dreigde de politie te bellen zonder succes een gegronde reden. De uitspraak klant is koning wordt hier duidelijk niet nageleefd.
Heel fijne supermarkt. Tof dat ze een toilet hebben gezien ik met Kids ga winkelen en daar altijd terecht kan is ontzettend fijn.
Echt grote zaak, eindelijk een Jumbo gevonden waar ze wel Meenk drop verkopen. Enige jammere is dat vaak maar 1 kassa open is.
Goede keuze aan artikelen en overzichtelijk. Goed parkeren voor de deur
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Jumbo Julianaplein Voorburg met het openbaar vervoer


Voorburg, Koningin Julianaplein 200 meter
23
Voorburg, Spinozalaan 200 meter
23
Voorburg, Spinozalaan 210 meter
23
Voorburg, Koningin Julianaplein 230 meter
23
Voorburg, Mgr. van Steelaan 320 meter
2

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid