facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumbo Jim Koster Reeuwijk

Jumbo Jim Koster Reeuwijk

Info

Een eigentijdse winkel waar klanten en collega's met plezier komen.

Vragen? Mail ons via [email protected]

Jumbo Jim Koster
Miereakker 18
2811 BB Reeuwijk



"Een groot en voordelig assortiment met de beste service. Daar staan we in jouw Jumbo Reeuwijk voor. Extra Goedkoop-producten die wekelijks en maandelijks voor je worden geselecteerd én producten met een Altijd Lage Prijs. Met onze 7 zekerheden en ruime openingstijden zorgen we daarnaast voor de beste winkelervaring. Zo inspireren we je graag met originele recepten en dagen we je uit. Ontdek het zelf."
Adres: Miereakker 18, 2811 BB Reeuwijk
Telefoonnummer: 0182-302160
Stad: Reeuwijk
Route: Miereakker 18
Postcode: 2811 BB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Coop Reeuwijk, Openingstijden Jumbo Gouda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CoopCompact van den Berg Reeuwijk CoopCompact van den Berg Reeuwijk 417 meter Vriendelijk personeel, nette winkel en ruim assortiment voor een buurtsupermarkt. Aan...
Recensies
Fijne winkel met vriendelijke mensen. Veel ruimte, netjes en schoon.
Prima ruime Jumbo. Helaas is het vrij duur, sommige prijzen zijn hoger dan bij Jumbo in Amsterdam.
Goede, mooie supermarkt. Alleen jammer dat er weinig biologisch of scharrel vlees is. Het is er wel maar een klein assortiment. Zowel vleeswaren als stukken vlees om te bakken. Veel "beter leven " 1 ster, maar dat vind ik niet genoeg.
Prima supermarkt met zelf scan, genoeg ruimte en genoeg spullen.
Prima supermarkt, en goed aanbod.
Ik raad ontzettend af om hier niet te werken. Na maar 3x gewerkt te hebben in dit filiaal, is er al duidelijk wat voor sfeer en mensen hier werken. Er waren een aantal punten opgevallen. Het personeel kijkt je observerend en vies aan. Tijdens de sollicitatie is er zelfs ter sprake gekomen dat voorheen in het bedrijf voorgekomen is dat er oneffenheden waren het niet lekker klikte tussen iedereen. Dit is nog steeds het geval. Daarnaast wordt er veel geroddeld op de werkvloer en stappen er collega’s naar de bedrijfsleidster, hierop wil de manager niet meer aangeven waarom en wat er is gebeurd. Ze namen niet de tijd om het werkingsprincipe met betrekking tot het schema uit te leggen. Let op, als je nieuw bent en in dienst komt geven ze je ook chocola mee en aantal andere papieren. Normaliter check je je producten. Diezelfde chocola was over de datum, 14-02-2021 om precies te zijn. Een halve maand. Bericht gestuurd naar de manager, is verder niet op gereageerd. De werkkleding is ook niet nieuw en ook niet verpakt, ze geven aan wat er gedragen is, of ruiken zelfs of het gewassen is en geven het gewoon mee. Zeer vuil en oneerlijke behandeld. Zet geen voet in deze winkel. Al ga ik dood van de dorst.
Altijd de boodschappen die je nodig hebt
Heel fijn winkelen veel ruimte en veel verschillende soorten spullen
Altijd goed ga nergens anders heen
Een nette Jumbo met vriendelijke medewerkers. Ik kwam hier via #TooGoodToGo app en werd pra geholpen. Toen ik later nog even iets anders wilde kopen werd er normaal omgegaan met mijn ontheffing voor een mondkapje. Op woensdag is er ook een kleine markt aan het nabij gelegen plein.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid