facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumbo

Jumbo
Adres: Tervoplein 34, 4645 HR Putte, Nederland
Telefoonnummer: 0164 745 750
Staat: Noord-Brabant
District: Woensdrecht
Stad: Putte
Route: Tervoplein
Huisnummer: 34
Postcode: 4645 HR


Openingstijden

maandag: 08:00–21:00
dinsdag: 08:00–21:00
woensdag: 08:00–21:00
donderdag: 08:00–21:00
vrijdag: 08:00–21:00
zaterdag: 08:00–21:00
zondag: 08:00–20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Albert Heijn Albert Heijn 244 meter De medewerkster van de bakkerij luisterde mee naar het gesprek dat ik had met mijn mo...
Recensies
Ruim assortiment aan voeding en drank. Alleen een minpuntje. Als je je klanten kaart niet bij hebt ook al ben je klant. Staat er geen code op om de punten en de betaalde bedrag bij je punten systeem toe te voegen.
Jaren kwamen we daar winkelen maar nooit meer!! Vreselijk kort en boertig personeel. Gewoon omdat mijn 17 jarige dochter mijn bankkaart vast had toen ik boodschappen in de kar legde kreeg ik een geschenkset met bier die vooreen familie lid was niet mee omdat het voor mijn dochter kon zijn die net mijn bankkaart vast had. We werden helemaal als criminelen behandeld schaamteloos voor al het andere personeel. Dan kwam de manager zich nog moeien. Zeiden ze ik controleur was. Ja tuurlijk... met een gekidnapt kind of zo? Gewoon omdat de dochter de kaart vast had omdat mijn handen niet vrij waren. Even verderop is Albert Heijn veel goedkoper en klantvriendelijker!!
Ruime keuze aan dagelijkse artikelen. Vers fruit, eigen beenhouwerij. Heeft interessante artikelen die je nergens anders vindt.
Mooie supermarkt waar er vele verse producten zijn, het is er gezellig winkelen.nDe werknemers zijn er allemaal zeer vriendelijk is ook open op zondagen en feestdagen.nParkeerplaats genoeg en er zijn ook parkeerplaatsen voorzien voor mindervalide.
Leuke winkel met veel keuze, makkelijke selfscan. Behulpzaam rn vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid