facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumbo

Jumbo
Adres: Hoog Maanen 45, 6717 HZ Ede, Nederland
Telefoonnummer: 0318 209 490
Staat: Gelderland
District: Ede
Stad: Ede
Route: Hoog Maanen
Huisnummer: 45
Postcode: 6717 HZ


Openingstijden

maandag: 08:00–21:00
dinsdag: 08:00–21:00
woensdag: 08:00–21:00
donderdag: 08:00–21:00
vrijdag: 08:00–21:00
zaterdag: 08:00–21:00
zondag: 12:00–17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lidl Lidl 28 meter Ik liep zojuist boodschappen te doen. Hoor ik de filiaalmanager voor de zoveelste kee...
Jumbo Ede Stadspoort Jumbo Ede Stadspoort 2 km Een fijne supermarkt.
Marhaba Marhaba 2 km Watermeloenen uitgestald buiten, vroegen er om meegenomen te worden. Heerlijk sappig ...
Albert Heijn Ede Parkweide Albert Heijn Ede Parkweide 3 km Standaard Vinex-Appie. Volle schappen en lege gangpaden tijdens kantooruren. Indeling...
Recensies
Deze winkel biedt steeds minder plantaardig beleg aan. Laatst waren er zelfs geen plakjes vegan kaas. Terwijl dit in de rest van Nederland wél overal wordt aangeboden.nOok de smeersels van Johma zijn er in alle soorten en maten, behalve dus de plantaardige varianten.nnToen ik er vorig jaar naar vroeg, kreeg ik een onaardige reactie terug.nIk denk van de manager destijds, hij liep er in ieder geval iedere werkdag rond.nHij zei heel bot dat niemand dat soort producten 'hier' wilt hebben.nnMaar op deze manier jaag je ook mensen weg.nEn je laat bestaande klanten niets nieuws zien.nnDit is helaas de meest dichtstbijzijnde Jumbo bij ons in de buurt; een grote nieuwbouwwijk met diverse nieuwe mensen die naar Ede zijn verhuisd, met diverse wensen.
Fijne winkel.nPersoneel is aardig en ze herkennen je. Winkel is fijn ingedeeld. Ook handig dat er een restore kleding inzamelingpunt is bij de parkeerplaatsen. Soms is het er erg druk en is er geen parkeerplek meer.
Een mooie nette winkel. Vriendelijk personeel en hulpvaardig. Na Jumbo Bellenstein is deze de eerstvolgende waar ik naar toe ga.
Ontzettend vriendelijk personeel, behulpzaam en correct.nJammer dat veel producten sinds de winkelverandering van dit jaar niet meer te verkrijgen zijn. Dingen zoals Roti-vellen etc liggen tegenwoordig niet meer op voorraad.nVeel kruiden voor de Surinaamse, Indonesische en Japanse keuken zijn er gewoonweg niet meer.nDaarom 3 sterren….
Schone winkel. Jumbo in Veenendaal heeft groter assortiment.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid