facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumbo

Jumbo
Adres: Raadhuisplein 15, 2411 BD Bodegraven, Nederland
Telefoonnummer: 0172 614 205
Staat: Zuid-Holland
District: Bodegraven-Reeuwijk
Stad: Bodegraven
Route: Raadhuisplein
Huisnummer: 15
Postcode: 2411 BD


Openingstijden

maandag: 07:00–22:00
dinsdag: 07:00–22:00
woensdag: 07:00–22:00
donderdag: 07:00–22:00
vrijdag: 07:00–22:00
zaterdag: 07:00–22:00
zondag: 12:00–17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jumbo Bodegraven Jumbo Bodegraven 0 meter Jumbo Bodegraven heeft 2 winkels, deze vind je op de Vromade 27 & Raadhuisplein 15.Wi...
Albert Heijn Albert Heijn 371 meter
Jumbo Jumbo 1 km Kom hier elke dag alleen de laatste tijd worden er steeds meer boodschappen uit het a...
Recensies
Kom hier al jaren maar wat is het achteruit gegaan het laatste jaar!nIedere week kom ik op zondag de boodschappen doen hier vanwege het parkeren en assortiment, maar in de winkel is het droevig geworden wat betreft de medewerkers en dan vooral de vullers. Iedere week hetzelfde, en vandaag weer raak. overal dozen in de paden, containers in de gangpaden meestal half afgestapeld met de helft van de dozen ernaast, daar weer naast stapels oud karton en ook in de paden ligt karton waar je fijn op uit glijdt. Doorgangen voor ouderen met rollator is haast niet te doen, laat staan een rolstoel of scootmobiel. De vullers interesseert het niets en gaan ook geen stap op zij voor je. Matig en duidelijk gebrek aan toezicht van leiding.nCassiere altijd jong scholieren niveau wacht rustig tot er 8 man staan te wachten en vraagt dan pas kassa bij, eerst zijn al 4 collega’s langs gelopen, zien de rij en lopen stug verder. Vast pauze tijd? Als het zo blijft zoek ik wel een andere jumbo.
Wat een verschil. Jumbo Raadhuisplein 9 of Vromade 6.nAssortiment en winkelinrichting stuk beter bij Raadhuisplein
leuke winkel op een goede plek met parkeergelegenheid
De winkel voor mijn wekelijkse boodschappen. Ruim assortiment. Veel producten zijn de laatste tijd flink duurder geworden. Maar ik ontdekte gisteren dat er ook weer prijzen gedaald zijn. Dat geeft vertrouwen. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam.
Personeel is top! Echt onwijs lieve medewerkers. Maar de kwaliteit is erg achteruit gegaan bij de Jumbo. Groentes en fruit zitten vaak vol met schimmel. Er ligt iedere dag weer spul tussen waar ik me voor zou schamen als verkoper. Dat zou toch niet moeten mogen... schimmel op je eten is super slecht voor je. En het zit echt op veel vers producten. Heel slecht!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid