facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumbo

Jumbo
Adres: Paradeplein 7, 2632 GG Nootdorp, Nederland
Telefoonnummer: 015 251 1360
Staat: Zuid-Holland
District: Pijnacker-Nootdorp
Stad: Nootdorp
Route: Paradeplein
Huisnummer: 7
Postcode: 2632 GG


Openingstijden

maandag: 07:30–20:30
dinsdag: 07:30–20:30
woensdag: 07:30–20:30
donderdag: 07:30–20:30
vrijdag: 07:30–21:00
zaterdag: 07:30–20:30
zondag: 09:00–19:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lidl Lidl 37 meter Keten van discountsupermarkten waar men terecht kan voor levensmiddelen en huishoudel...
Albert Heijn Albert Heijn 152 meter Helaas een teleurstellende ervaring bij deze Albert Heijn-locatie. We parkeerden op e...
Recensies
Wat een pech als je hier voor het eerst bent en per ongeluk de verkeerde ingang neemt. Een medewerkster sprak me op een onprettige toon aan, terwijl het duidelijk was dat ik me vergiste. Het was vriendelijker geweest als ze had gezegd: 'Ik begrijp dat u zich vergist heeft, u kunt nu gewoon doorlopen, maar neem alstublieft in het vervolg de hoofdingang.' In plaats daarvan koos ze ervoor om een klant de winkel uit te sturen : Geen probleem, alternatieven zat natuurlijk.
ik liep naar binnen noemde een medewerker zich bij zijn naam en ze werden allemaal boos op mij en ze zeiden dat ik mensen rare namen noemde? hallo? reza vera en mathijs hele slechte onvriendelijke medewerkers daarna stuurde ze me weg hoe kan dat nou?
Zeer slechte ervaring gehad bij Jumbo Nootdorp. Een asociale man loopt mij te controleren met een hele slechte toon. Laat zien dat er niet wordt gecontroleerd op sociale en communicatieve vaardigheden. Zegt nog eens dat ik me tas bij de balie moet zetten. Laat me niet lachen, een tas met laptop achterlaten om een broodje te halen. Ronduit schandalig. Ik weet waar ik nooit maar dan ook nooit meer mijn boodschappen moet doen. Het is de tweede keer dat zoiets gebeurd.
Zeer ernstig ongepast gedrag van de bedrijfsleider en puber leidinggevende. Bedrijfsleider daagt je uit. Je geeft aan niet te willen praten na een chemobehandeling, maar toch blijven doorgaan met uitingen en uitdagen. Normale communicatie is daar ver te zoeken. Ik proef en voel zijn de antwoorden die gegeven worden en hup lekker mijn winkel uit. In welke wereld zijn wij beland als dit tegen je wordt gezegd. Waar is de normale communicatie gebleven en waar zijn de normen en waarden gebleven die wij vroeger hebben meegekregen van onze ouders. Ik ben 47 jaar en heb dit nog nooit meegemaakt. Deze jumbo verdient nog niet eens 1 ster.
Ik was gisteren in de winkel en wilde een paar producten zelf scannen. Er stond een jonge vrouw en die zag dat ik mijn arm in een mitella had. Ze vroeg gelijk of ze me kon helpen. Ze heeft de producten gescand en in mijn tas gedaan. Echt, in deze supermarkt wordt je nog als een klant behandeld. Ik kom hier graag. Iedereen is altijd heel vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid