facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumbo

Jumbo
Adres: Vredenhovenstraat 3, 9679 AL Scheemda, Nederland
Telefoonnummer: 0597 453 120
Staat: Groningen
District: Oldambt
Stad: Scheemda
Route: Vredenhovenstraat
Huisnummer: 3
Postcode: 9679 AL


Openingstijden

maandag: 08:00–20:00
dinsdag: 08:00–20:00
woensdag: 08:00–20:00
donderdag: 08:00–21:00
vrijdag: 08:00–21:00
zaterdag: 08:00–20:00
zondag: 10:00–18:00

Recensies
Prima winkel. Drukte goed te mijden door de drukke tijden te mijden. Te zien op internet. Als een product niet goed is, geen probleem met ruilen. 1x 1 artikel per ongeluk niet gescand. Rustige, neutrale reactie. Vaste personeel is over het algemeen klantvriendelijk, nieuwe mensen bij de schappen wisselt soms. Zijn dan ws nog bezig het vak te leren. Tip aan ze: bij onderlinge gesprekken graag de loopgangen vrijhouden. Jumbo Scheemda heeft, qua producten, over het algemeen alles wat ik nodig heb. Vieze vloer bij de flessen inname is m.i. ook voor een deel te voorkomen door onszelf klanten, door lege flessen en blikjes eerst thuis om te spoelen.
De Jumbo is Scheemda is wel een tegenvaller als je de winkel vergelijkt met Winschoten, Pekela of Martenshoek. Had gehoopt dat het met de nieuwe eigenaar beter zou worden.
De ruimte voor het inleveren van blikjes en flessen en kratten is TE VIES om te betreden. Je schoenen plakken aan de vloer en het apparaat is te smerig om aan te raken. Lijkt mij kleine moeite om elke dag even schoon te maken. Dit zie je niet bij de Aldi. Daar keurig netjes.
Als vegan heb je hier tegenwoordig amper wat te kiezen. Dan maar een stukkie verder rijden. Jammer
Prima winkel, groot, uitgebreide keuze en flinke gratis parkeergelegenheid
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid