facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumbo Hoofdstraat Voorthuizen

Jumbo Hoofdstraat Voorthuizen

Info

Welkom bij Jumbo Voorthuizen! We zorgen dat je alles kunt vinden in onze winkel, tegen de laagste prijs en met de beste service.

Geschiedenis

Welkom bij Jumbo Voorthuizen! We zorgen dat je alles kunt vinden in onze winkel, tegen de laagste prijs en met de beste service.



"Een groot en voordelig assortiment met de beste service. Daar staan we in jouw Jumbo Voorthuizen voor. Extra Goedkoop-producten die wekelijks en maandelijks voor je worden geselecteerd én producten met een Altijd Lage Prijs. Met onze 7 zekerheden en ruime openingstijden zorgen we daarnaast voor de beste winkelervaring. Zo inspireren we je graag met originele recepten en dagen we je uit. Ontdek het zelf."
Adres: Hoofdstraat 155c, 3781AD Voorthuizen
Telefoonnummer: 0342 471 597
Stad: Voorthuizen
Route: Hoofdstraat 155c
Postcode: 3781AD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: jumbo voorthuizen openingstijden, supermarkt voorthuizen zondag open, jumbo voorthuizen verbouwing, jumbo voorthuizen folder, jumbo voorthuizen facebook, ah voorthuizen openingstijden, ah voorthuizen, aldi voorthuizen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Albert Heijn Voorthuizen Albert Heijn Voorthuizen 315 meter In Voorthuizen lopen nog medewerkers rond, die je netjes te woord staan, met je meelo...
Mirrie's Bakery Mirrie's Bakery 641 meter Heb je honger gekregen van de foto's?Binnenkort een feestje? Wil je jezelf of een and...
Recensies
Fijne Jumbo, vriendelijk personeel en kan er vaak wel slagen. Parkeerplaatsen zijn wat beperkt, maar als je om de hoek parkeert is er geen probleem.
Het is te triest voor woorden dat er nota bene 2023. Binnen dit filiaal wordt gevraagd of ik misschien iets heb meegenomen zonder af te rekenen omdat ik een buitenlands uiterlijk heb?? De leidinggevende begon mij al vanaf de ingang te volgen en voelde mij daar heel erg oncomfortabel bij. Jumbo moet hier echt werk van gaan maken aangezien in de randstad alleen al zeker 60% van de jumbo medewerkers van buitenlandse komaf is! ben teleurgesteld in deze winkel en zal voortaan een andere retailer bezoeken.
Fijne ruime winkel, waar je al je boodschappen kunt halen. Mooie vers-afdeling, veel vleeswaren, veel kaas, veel broodsoorten etc.
Prima winkel, een beetje krap voor een grote scootmobiel vooral bij de kassa's. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel.
Was heel druk maar goed te doen, Snel geholpen.
Viel beetje tegen. Zelfscan kan, maar als je klaar bent alsnog afgeven bij een kassa
Mooie grote zaak. Ik zelf woon niet in Voorthuizen, doch ik had zin in een blokje om, dus reed ik daarnaar toe en bezocht Jumbo. De winkel sprak qwa netheid en grote mij wel aan.
Blijft een fijne winkel ruim assortiment ook prima geen lege vakken. Vriendelijk personeel. Gratis parkeren .plantenbakjes en de bloemen afdeling ook netjes en goed
Tot dat onze eigen Jumbo klaar is met de verbouwing gaan we hiernaartoe. De andere Jumbo's zijn gewoon niet gezellig
Nette Jumbo, beetje klein maar voldoende op voorraad. Vreemd dat er maar twee scankassa's zijn, het is wel ruim voldoende maar er wordt maar heel weinig gebruik gemaakt van de zelfscannerz lijkt het. Dan krijg je dus dat de medewerker van de scankassa meestal achter de Servicebalie staat en je soms even moet wachten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid