facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumbo Heinkenszand Stenevate

Jumbo Heinkenszand Stenevate

Info

Dé supermarkt waar je elke dag terecht kunt voor al je boodschappen en die écht lokaal betrokken is. Beste service + Grootste assortiment x Laagste prijs = de unieke Jumbo formule.



"Een groot en voordelig assortiment met de beste service. Daar staan we in jouw Jumbo Heinkenszand voor. Extra Goedkoop-producten die wekelijks en maandelijks voor je worden geselecteerd én producten met een Altijd Lage Prijs. Met onze 7 zekerheden en ruime openingstijden zorgen we daarnaast voor de beste winkelervaring. Zo inspireren we je graag met originele recepten en dagen we je uit. Ontdek het zelf."
Adres: Stenevate 2, 4451 KB Heinkensand, Zeeland, Netherlands
Telefoonnummer: 0113273300
moc.liamg@netkramrepusobmujollah
Stad: Heinkensand
Route: Stenevate 2
Postcode: 4451 KB



op zoek naar gerelateerd: wanneer wordt emte jumbo, lidl heinkenszand, jumbo zoutelande, jumbo goes
Recensies
Was altijd goed, maar wordt steeds irritanter bij de zelfscan. Nu is het dat je standaard moet wachten op medewerker. Vreselijk irritant als je even snel boodschap wil halen. Na de zoveelste x is het de druppel. Mij zijn ze kwijt als klant.
Supermarkt zoals alle andere winkels van Jumbo. Overzichtelijk. Makkelijk artikelen te vinden. Twee in/uit gangen en grote parkeerplaats. Toevallig heb ik een bloemetje bij de kassa gekregen. Fijn. Waarschijnlijk om de dag op te vrolijken, denk ik. Aangenaam ervaring.
Heerlijk omboodschappen te doen ze hebben echt alles lekker relexst
Leuke winkel, goed assortiment, ook is het druk blijft het overzichtelijk...
Makkelijk om een extra supermarkt erbij te hebben in de buurt
Veel te dure winkel
Alles te vinden, vriendelijk service
Grote winkel, had alles wat we op dat moment nodig hadden. Genoeg parkeerplaatsen
Lees je etiketten doe je onderzoek weet wat je eet VERGIF is wat ze ons en onze kinderen voeren zonder dat je het weet!!!!
Een redelijk grote supermarkt met goed assortiment
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid