facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumbo de Meent Odijk

Jumbo de Meent Odijk

Info

Activiteiten, bijzonderheden over Jumbo odijk



"Een groot en voordelig assortiment met de beste service. Daar staan we in jouw Jumbo Odijk voor. Extra Goedkoop-producten die wekelijks en maandelijks voor je worden geselecteerd én producten met een Altijd Lage Prijs. Met onze 7 zekerheden en ruime openingstijden zorgen we daarnaast voor de beste winkelervaring. Zo inspireren we je graag met originele recepten en dagen we je uit. Ontdek het zelf."
Adres: de Meent 40C, 3984 JK Odijk
Telefoonnummer: 030-6567078
Stad: Odijk
Route: de Meent 40C
Postcode: 3984 JK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 13:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Boni Odijk, Openingstijden Boni Odijk, Openingstijden Kruidvat Odijk, Jumbo Odijk vacatures, Jumbo Houten Openingstijden, Jumbo Wijk bij Duurstede, AH Bunnik openingstijden, Jumbo Nederland winkels
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jumbo Jumbo 18 meter Goede en stabiele Covid aanpak; mn aantal bezoekers en hygiëne boodschappen wagentjes...
Boni Supermarkt Boni Supermarkt 93 meter "Je bent blij met een Boni supermarkt in de buurt, want bij Boni betaal je altij...
Recensies
Dit is een gezellige plaats personeel vriendelijk en gastvrij willen altijd helpen
Personeel achter het vleeswaren draagt geen haarnetje of iets. Werken met los haar op de vers afdeling. Bereiden van vlees en pizza, enzovoort. Erg onhygiënisch!!!
Fijne winkel - geeft luxe gevoel, ruim opgezet en natuurlijk toch lekker betaalbaar!
Overdekt parkeren je krijgt parkeer geld terug bij de kassa, helemaal top,nooit meer in de regen je auto inpakken met boodschappen,zo met de roltrap naar boven met karretje
Helaas is een winkelketen Welke hoog van de toren blaast niet in staat ruimere openingstijden te handhaven. Om 19 uur sluiten ze de deuren. Een Boni aan de overkant is wat dat betreft veel klantvriendelijker.
Fijne winkel veel keus ,en erg vriendelijke medewerkers.
Redelijke sortering, vriendelijk personeel, maar er mogen echt wel meer biologische producten bij komen. Het aanbod biologisch lijkt wat af te nemen.
Mooie fijne winkel Netjes en leuk personeel
Okay Jumbo qua assortiment, maar gaat vroeger dicht dan de meeste winkels. De rij is vaak redelijk lang en de werknemers kunnen een extra pauze gebruiken en management een paar extra werknemers. Salaris hier is best slecht van wat ik gehoord heb dus dat kan daar een verklaring voor zijn. Als het even kan ga naar de AH, word je net iets minder depressief van.
Dag Jumbo! Boodschappen gehaald die ik nodig had. Maar ook omdat ik nog een briefje van 5 euro nodig had voor een verjaardag knutsel. Bij de kassa geen pin-kassa werd ik gedicteerd te pinnen en werd er niet gewisseld. Dus, top crimineel dat ik ben, loop ik naar de service balie, deze hulpverlenende medewerker wilde me wel helpen. Maar helaas na wat influisteringen in het oortje staat binnen een paar seconden, snel hoor! de baas ernaast om te vertellen dat er in verband met corona geen biljetten gewisseld worden. Want betalen met een biljet en wisselgeld ontvangen is natuurlijk totaal anders dan een biljet wisselen na een pinbetaling. Dag Jumbo!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid