facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumbo Bleiswijk

Jumbo Bleiswijk

Geschiedenis

Welkom op de officiële Facebook-pagina van Jumbo Bleiswijk! Hier vind je het laatste nieuws, tips, nieuw assortimenten en de leuke acties.



"Een groot en voordelig assortiment met de beste service. Daar staan we in jouw Jumbo Bleiswijk voor. Extra Goedkoop-producten die wekelijks en maandelijks voor je worden geselecteerd én producten met een Altijd Lage Prijs. Met onze 7 zekerheden en ruime openingstijden zorgen we daarnaast voor de beste winkelervaring. Zo inspireren we je graag met originele recepten en dagen we je uit. Ontdek het zelf."
Adres: Dorpsstraat 39, 2665 BG Bleiswijk
Telefoonnummer: 0105241020
Stad: Bleiswijk
Route: Dorpsstraat 39
Postcode: 2665 BG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 12:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Jumbo distributiecentrum Bleiswijk adres, Jumbo EFC Bleiswijk, Openingstijden Jumbo Bleiswijk, Jumbo Bleiswijk Laan van Mathenesse, Openingstijden AH Bleiswijk, Openingstijden Jumbo Bergschenhoek, Lidl Bleiswijk, Openingstijden Jumbo zondag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aldi DC Bleiswijk / Zoetermeer Aldi DC Bleiswijk / Zoetermeer 3 km Het is dat ik ook bij Hoogvliet werk.
Recensies
De communicatie rondom bezorgen is ronduit belabberd. Een half uur na het afgesproken window alsnog proberen te bezorgen, terwijl ik de bestelling inmiddels al had geannuleerd via de 'klantenservice' omdat ik niet meer thuis was. 10 minuten later was ik alweer thuis geweest, maar dan konden ze niet bezorgen werd beweerd aan de telefoon. Wanneer het de supermarkt niet lukt om binnen de afgesproken tijd te bezorgen, zou het wel zo klantvriendelijk en normaal zijn een nieuw tijdstip te kunnen afspreken die voor de klant werkt.
Je betaalt voor een stokbrood 4 euro omdat ze de prijzen verkeerd erop zetten en is niet eens de eerste keer.
Niet aardig de medewerkers heel duur niet alle prijzen kloppen vaak 1of2euro duurder
Kleine supermarkt, maar wel met alles wat je nodig hebt
Super fijne winkel! Behulpzame medewerksters!
Ruim assortiment,genoeg parkeerplaatsen,zeer klantvriendelijk personeel!
Naar mijn eerlijke mening een van de slechtste Jumbo winkels in Nederland. Doe jezelf een plezier, rij een stukje door naar Jumbo Bergschenhoek... daar is het top! Klachten wordt niets mee gedaan hier in Bleiswijk. Nu voor de zoveelste keer weer een keer geprobeerd, maar weer drama. Lege schappen, producten ver over datum, personeel dat naar niets en niemand omkijkt vooral na 17 uur. Erg jammer en een negatieve uitschieter in de Jumbo formule.
Deze Jumbo wordt echt steeds slechter. Al ca. 3 maanden is jullie groente, fruit en koeling producten ronduit belabberd slecht van kwaliteit. Beschimmelde geraspte kaas die een houdbaarheid zou moeten hebben van 2 maanden, bloemkool na 2 dagen beschimmeld, druiven die na 1 dag beschimmeld zijn/evenals aardbeien, gehakt wat zuur ruikt 2 dagen voor het over datum zou gaan. Je zou zeggen dat een supermarkt als Jumbo voedselveiligheid hoog in het vaandel heeft staan. En dan heb ik het nog niet eens over een aantal van de personeelsleden die duidelijk niks weten over klantvriendelijkheid. Veel schappen zijn overigens ook leeg, dus ik grijp ongelofelijk vaak mis als ik hier boodschappen doe. Ik schrijf niet snel een review, maar de frustratie is momenteel erg hoog, na dat ik voor de zoveelste keer mijn avond eten kan weggooien en opnieuw naar de supermarkt kan gaan omdat het bedorven is nadat ik het maandag gekocht heb bij jullie. Mega irritant.
Nette supermarkt. Beweert altijd de goedkoopste te zijn maar dat is niet zo. Geen wekelijkse folder vol met aanbiedingen en 1+1 gratis. Als er weinig concurrentie is, zijn de prijzen hoog. Bij Dirk van de Broek betaal je in het hele land dezelfde lage prijzen. De huismerken van de Jumbo zijn duurder dan de huismerken van andere supermarkten.
Prima supermarkt, stomerij service niet gebruiken. Pak al twee keer kapot en niet schoon terug gekomen, ondanks telefonisch anders toegezegd... Zelf alles telefonisch moeten regelen, Jumbo pakt contact niet op met Dobbi.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid