facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumbo Blankestijn Oudewater

Jumbo Blankestijn Oudewater

Info

Welkom bij de mooiste supermarkt van Het Groene Hart!



"Een groot en voordelig assortiment met de beste service. Daar staan we in jouw Jumbo Oudewater voor. Extra Goedkoop-producten die wekelijks en maandelijks voor je worden geselecteerd én producten met een Altijd Lage Prijs. Met onze 7 zekerheden en ruime openingstijden zorgen we daarnaast voor de beste winkelervaring. Zo inspireren we je graag met originele recepten en dagen we je uit. Ontdek het zelf."
Adres: Wagenerf 1, 3421 JB Oudewater
Telefoonnummer: 0348-493160
Stad: Oudewater
Route: Wagenerf 1
Postcode: 3421 JB


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 22:00
Dinsdag: 07:00 - 22:00
Woensdag: 07:00 - 22:00
Donderdag: 07:00 - 22:00
Vrijdag: 07:00 - 22:00
Zaterdag: 07:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: jumbo oudewater vacature, jumbo oudewater postnl, openingstijden jumbo oudewater koningsdag, openingstijden jumbo oudewater hemelvaartsdag, jumbo oudewater hemelvaartsdag, supermarkt oudewater, emte oudewater, jumbo openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zon &  Maan Natuurvoedingswinkel Zon & Maan Natuurvoedingswinkel 924 meter Wij geloven in een gezonde aarde als basis voor gezonde voeding. Natuurwinkel biedt p...
Recensies
Ik woon al 17 jaar in Nederland. Ik heb vandaag boodschappen gedaan bij de Jumbo winkel in Oudewater. De manier waarop ik werd bediend is een grap. Ik wachtte vijf minuten totdat de kassierster haar vriend vriendelijk informeerde om me de boodschappendoos te geven waarvoor ik eerder had betaald. Wat moet dit zijn!!! Moet dit professionele service zijn? Waar wonen we? Ter vergelijking: in de Coop-winkel in Oudewater was dit nooit gebeurd. De winkel van Coop in Oudewater heeft een zeer ontspannen sfeer en bovenal professionele service. Jumbo in Oudewater verdient niet eens één ster. Prettige dag. Bob.
De prijzen gaan hier elke dag van veel artikelen razendsnel omhoog. Ik snap dat de prijzen omhoog gaan maar zoals hier gebeurt is het straks niet meer te betalen...daarom maar een ster, liefst geen ster maar dat kan helaas niet!
Beetje jammer gevraagd speciasl brood apart te houden. Er is niet altijd veel van. Toegezegd dat s'avonds apart ligt. Is het er niet. Jammer gemiste kans.
Ruime moderne winkel. Voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Diverse groenten en fruit. Diverse wijnen in het assortiment. Tevens een bakkerij aanwezig waar het brood afgebakken wordt. Ruim voldoende voor alle dagelijkse boodschappen.
Zelf scanners systeem werkt niet als je geen unit hebt om dit af te rekenen. Pak je een scanner moet je nog aan de kassa afrekenen.
Sommige personeelsleden heer vriendelijk.. sommige heel stil.. goedemorgen ver te zoeken.
Ruime openingstijden, 5 sterren maar klantvriendelijkheid 3 sterren. Dus gemiddelde 4 ster. Maat op klantvriendelijkheid is zeker jog een hoop winst voor deze winkel te behalen.
Mooie ruime winkel aan de rand van Oudewater. Met een gratis parkeerterrein. Boodschappenkarretjes staan vlak voor de ingang en daar hoef je momenteel geen muntje in te stoppen.
Makkelijk boodschappen doen. Overzichtelijke winkel, vriendelijk personeel
Fijne winkel goed service. Aandacht voor de klant. Altijd wel netjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid