facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumbo Binnendijk Twello

Jumbo Binnendijk Twello
"Een groot en voordelig assortiment met de beste service. Daar staan we in jouw Jumbo Twello voor. Extra Goedkoop-producten die wekelijks en maandelijks voor je worden geselecteerd én producten met een Altijd Lage Prijs. Met onze 7 zekerheden en ruime openingstijden zorgen we daarnaast voor de beste winkelervaring. Zo inspireren we je graag met originele recepten en dagen we je uit. Ontdek het zelf."
Adres: Michiel de Ruyterstraat 101, 7391 CT Twello
Telefoonnummer: 0571-287820
Stad: Twello
Route: Michiel de Ruyterstraat 101
Postcode: 7391 CT


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Jumbo Twello, Jumbo Twello Openingstijden koningsdag, Jumbo Twello Facebook, Jumbo Twello vacatures, Jumbo Openingstijden, Openingstijden AH Twello, Deka Twello, Aldi Twello
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Z&D-Supermarkt Z&D-Supermarkt 350 meter Wij halen hier regelmatig lahmacun, bakjes verse salade erbij en haar zelf gemaakte t...
Albert Heijn Twello Albert Heijn Twello 373 meter Een niet zo'n hele grote AH, waardoor niet alles in het assortiment zit wat ik nodig ...
Recensies
Zeer overzichtelijk en supervriendelijk personeel.. Ook de vulploegmedewerkers zijn vriendelijk en helpen graag als ze kunnen.
Fijne winkel met eigen bakkerij! Sociaal. Zal ik even met u meelopen werd er gevraagd aan een oudere dame met rollator.
De appelflappen smaakte uitstekend dus een positieve review is dan uiteraard op z’n plaats.
Een fijne zaak om je boodschappen te doen! Altijd alles goed aangevuld op de planken, personeel is vriendelijk en behulpzaam. De koffiehoek is ook heel plezierig.
Nette grote winkel. Grote parkeerplaats Glascontainer bandenpomp en kledinginzameling container. Niet super goedkoop. Veel keus.
Mooie, grote, overzichtelijke Jumbo. Personeel uitermate vriendelijk en behulpzaam. Fijne supermarkt om boodschappen te doen.
Wat een prachtige zaak. Zeer ruim opgezet en een heerlijke koffietafel met krant
Jumbo is altijd een gezellige supermarkt Heerlijke natte cake met rozijnen.
Fijne supermarkt. Kon er.nog niet met AMEX betalen ....
Ruim assortiment en vriendelijk personeel. Ruime parkeergelegenheid en op de kop toe een autoband controle punt waar je gratis ofwel door een donatie je banden spanning kunt controleren en op de juiste druk wordt gebracht door een eenvoudig programma.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid