facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumbo Bennink Groenlo

Jumbo Bennink Groenlo

Info

De beste supermarkt van Groenlo en omstreken! De lekkerste producten voor de laagste prijzen. Wij voeren ook ruim assortiment van locale ondernemers. Kom snel een kijkje nemen en geniet van onze winkel!



"Een groot en voordelig assortiment met de beste service. Daar staan we in jouw Jumbo Groenlo voor. Extra Goedkoop-producten die wekelijks en maandelijks voor je worden geselecteerd én producten met een Altijd Lage Prijs. Met onze 7 zekerheden en ruime openingstijden zorgen we daarnaast voor de beste winkelervaring. Zo inspireren we je graag met originele recepten en dagen we je uit. Ontdek het zelf."
Adres: Den Koem 2, 7141VW Groenlo
Telefoonnummer: +31544745090
Stad: Groenlo
Route: Den Koem 2
Postcode: 7141VW


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 12:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Jumbo groenlo Facebook, Jumbo Bennink Lichtenvoorde, Openingstijden Jumbo Lichtenvoorde, Openingstijden Jumbo Winterswijk, Openingstijden AH Groenlo, Openingstijden Jumbo Eibergen, Aldi openingstijden Groenlo, Aldi Groenlo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Albert Heijn Wallerbosch, Groenlo Albert Heijn Wallerbosch, Groenlo 194 meter Prima winkel Heb daar gewerkt, je word betaald met minium loon van 3 euro. Frikandel...
Bruna Bruna 198 meter Voor een kleine boekenwinkel niet slecht. Alle bestsellers hebben ze er maar voor iet...
Etos Etos 200 meter Etos is na DA, een drogisterijketen, die ik graag bezoek. Frisse uitstraling. Goede s...
Groot Kormelink Bloem & Kado Groot Kormelink Bloem & Kado 202 meter Fijne en mooie winkel, ben zeer tevreden over de boeketten die ik koop.
Kerstoutlet Brini Kerstoutlet Brini 315 meter Wat een leuke winkel en wat een aardige mensen! Hele leuke kledingcollectie, het enig...
Bloemsierkunst Weenink Bloemsierkunst Weenink 367 meter Bloemsierkunst Weenink, een winkel met een rijke historie waar de liefde voor het bl...
Hart van Grolle Streekmarkt Hart van Grolle Streekmarkt 369 meter zie www.hartvangrolle.nl
Hemstea Wijnen Hemstea Wijnen 459 meter Bijzonder goede prosecco !
Rooks Floor & More Rooks Floor & More 463 meter Goede adviezen gekregen en veel keus mbt aankleding van ons nieuwe huis.
Warenhuis Post Warenhuis Post 521 meter Giede winkel zelfstandig ondernemer. Goede hulp en veel te koop. Lijkt op een Blokker...
Zij en Mij Zij en Mij 653 meter Vertaald door Google ze helpen je heel goed Origineel they help you very good
Nature & Spirit Nature & Spirit 856 meter
Luxus Group BV Luxus Group BV 909 meter
Anivo Anivo 1 km Wij hebben al 3 keer in de afgelopen jaren geprofiteerd van de uitstekende service va...
Groenrijk Groenlo Groenrijk Groenlo 1 km Naast de N18 met een ruime parkeerplaats vindt je deze niet mega groot tuincentrum, d...
Groot Antink Groot Antink 1 km Rustig gelegen en zeer ruim opgezette camping. Na een hartelijk ontvangst door de ent...
Tennisdistrict.com Tennisdistrict.com 2 km Online shop | Tennis |
Klein Gunnewiek Klein Gunnewiek 2 km 5 sterren zijn eigenlijk te weinig. Ik heb hier nu 3 keer onderdelen besteld, waarbij...
Recensies
Wat een service! Geweldig. Het personeel heeft heel veel moeite gedaan om de wijn te vinden die niet meer in het schap stond. Compliment hiervoor. De winkel ziet er keurig netjes uit. Rustig kunnen winkelen. Een mooie grote service balie waar menig Jumbo winkel jaloers op zal zijn.
Een goede premium winkel met producten en chemie, vriendelijk personeel en indien nodig helpen ze je in een situatie, als je iets moet vinden. Goede locatie van de winkel, de goederen zijn er altijd. Ik geef 5 sterren voor de service, de kwaliteit van de goederen.
Vleeswaren goed oppassen, er ligt veel verkleurde namelijk. Personeel is achter de kassa niet even vriendelijk. Als het even kan ga ik echt naar de lokatie Goor. Daar wordt je wel goed geholpen en is een ruimer assortiment en parkeergelegenheid.
Subliem. Zeer sfeervol en ruime keus aan bijzondere producten. Goed verlicht en toegankelijk. Zowel de vaste klanten als het personeel is nonchalant gastvrij. Je waant je oprecht in een omgeving die tolerant én gezellig tegelijk is. Als je Groenlo zegt, denk je eigenlijk automatisch aan deze Jumbo. Een unicum in Nederland. Jammer dat er relatief weinig Grolsch te vinden is op de 'Bier-vleugel'.
Bij Jumbo Groenlo geweest ,ben gewend in Winterswijk Jumbo dat ze de klanten vriendelijk te woord staan dat was wel wat anders in Groenlo, Van de week er 3 keer geweest omdat wij daar op de camping staan, was vergeten 1 keer mijn pas te scannen voor de Jumbo punten, omdat ik een behoorlijk bedrag aan boodschappen had gedaan vroeg ik de dag er op of dit er nog bij kon. Enigste antwoord wat ik kreeg was nee dat kan niet, Niet aangeven mevrouw wat vervelend dat dit is gebeurd. Maar direct Nee kan niet Ik ben weer blij dat ik na mijn Jumbo in Winterswijk weer kan want daar wordt ik super geholpen.
Overzichtelijke en ruime Jumbo. Ik kon bijna alles snel vinden en met behulp van een vriendelijke jongeman konden we ook de haarborstel in het karretje doen. Ruim parkeerterrein met eenrichtingsverkeer. Altijd fijn om maar op 1 kant te moeten letten bij het wegrijden. Enige nadeel is dat ze geen koopzegels hebben. Dit lijkt een regionaal ding Eibergen heeft ze ook niet.
Al twee keer meegemaakt dat er op vrijdagavond voor de ingang een twee-drietal alco's/gebruikers zaten. Niet echt een prettig onthaal.
Voor het eerst binnen geweest. Een ruime supermarkt en overzichtelijk. Het personeel is aardig en netjes. Er waren twee dingen wat opviel. De zelfbediening broodjes waren grotendeels leeg en het was erg koud binnen.
Ruim assortiment en mooie winkel. Vriendelijk personeel.
Prima winkel, ruim assortiment, makkelijk en gratis parkeren en vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Jumbo Bennink Groenlo met het openbaar vervoer


Groenlo, De Molenberg 270 meter
198
Groenlo, De Molenberg 270 meter
198
Groenlo, Centrum 290 meter
470
72
Groenlo, Centrum 300 meter
470
72
Groenlo, Gezondheidscentrum 430 meter
198

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid