facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumbo Amerongen

Jumbo Amerongen

Info

Jumbo Amerongen
Koenestraat 36
3958 XH
Amerongen



"Een groot en voordelig assortiment met de beste service. Daar staan we in jouw Jumbo Amerongen voor. Extra Goedkoop-producten die wekelijks en maandelijks voor je worden geselecteerd én producten met een Altijd Lage Prijs. Met onze 7 zekerheden en ruime openingstijden zorgen we daarnaast voor de beste winkelervaring. Zo inspireren we je graag met originele recepten en dagen we je uit. Ontdek het zelf."
Adres: Koenestraat 36, 3958 XH Amerongen
Telefoonnummer: 0343-457199
Stad: Amerongen
Route: Koenestraat 36
Postcode: 3958 XH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 12:00 - 18:00

Recensies
Overzichtelijke winkel, ruime sortering, makkelijk gratis parkeren en erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik kom zelf uit Nijmegen en daar bij de Jumbo moet je altijd goed opletten bij de aanbiedingen, vaak staat er in kleine letters "geldig vanaf" en "geldig tot" op de borden bij het artikel. Dus oppassen geblazen! Altijd de kassabon checken...
Sinds de verbouwing een prettig en ruimer opgezette supermarkt. Wel wat zoeken naar producten soms. En de Jumbo is aardig duur. Helaas is er niet gekozen voor een andere locatie in Amerongen, want deze plek is slecht bereikbaar. Parkeren is een drama. De grote Jumbo-vrachtwagen kan soms niet eens goed laden/lossen en houdt het verkeer op.
Weer bepaalde producten niet is iedere week wel wat het antwoord wat je krijgt messchien morgen pffff
Was voorheen altijd tevreden vast klanten maar na de behandeling van de laaste tijd is dat flink omgedraaid. Onvriendelijke personeel. Producten waar je mee terug kan om dat ze op datum zijn.een rooie draak achte de kassa/klantenservice die met de dag onvriendelijker wordt.nu laast discussie over legen flessen die niet meer worden geaccepteerd wegen barcode en niet meer op fles. parkeren wordt een drama met al die recreatie fietsen voor de deur zooitje. PostNL punt die wisselende prijzen hanteert. Lege schappen.dit was de laaste keer.voortaan maar naar de plus
Goede bevoorrading, klantvriendelijk personeel! prettige, schone winkel.
Een jumbo met veel producten en redelijk ruime gangpaden. Soms wel even zoeken. Aanbiedingenstelling met datum producten is in vergelijking met andere jumbo's klein en ligt doorgaans weinig tot geen vlees in. Verder goede winkel en vriendelijk personeel.
Sinds vandaag is er een nieuw afreken systeem voor de zelf scan waardoor je niet meer contant af kan tekenen, moest alles vervolgens bij de gewone kassa afrekenen en alles weer op de band leggen. Een zelfscan is juist zo handig alleen niet als je niet meer contant kan betalen!!!!!! Hoop dat dit opgelost word!!
Goed assortiment van. Fruit en groenten vlees vis kaas en brood aanwezig
Kleine Jumbo met beperkt assortiment. Wel een nette winkel. Gangpaden zijn erg krap maar je kan er verder prima je dagelijkse boodschappen doen als je niet teveel gekke dingen nodig hebt.
Echt beneden alle peil, ontzettend klantonvriendelijk, onbeschoft en erg agressief. Mede-eigenaar Rob Sluis heeft mijn moeder onterecht beschuldigd plakkertjes eraf te hebben gekrabd ??. Hij heeft staan schreeuwen en mijn moeder bij haar arm gepakt. Echt bizar. Deze man lijkt wel overspannen/gek.. En dat is dan de mede-eigenaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid