facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumble

Jumble

Info

Maatwerk voor promotie, branding en event

Geschiedenis

Jumble Promotie levert maatwerkoplossingen voor events, branding en promotie. Veel produceren wij zelf, als het goedkoper of beter via een van onze partners kan, verzorgen wij dit voor u. Zo krijgt u de beste kwaliteit producten, tegen de scherpste prijs.

Jumble ondersteunt bedrijven van groot tot klein. Ongeacht de omvang van uw vraag kunt u rekenen op ons advies en onze service. Neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie.



"Jumble is een full service leverancier van maatwerk op het gebied van bedrijfskleding, sportkleding en promotionele kleding en textiel, branding- en promotiematerialen, relatiegeschenken en de aankleding van locatie of evenement"
Adres: Veursestraatweg 220, 2265CK Voorburg
Telefoonnummer: 070-4442804
Stad: Voorburg
Route: Veursestraatweg 220
Postcode: 2265CK


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vengroot Vengroot 3 km Benieuwd of u, als werkgever, op het gebied van loonkosten alle kansen benut en risic...
Outscape business walking Outscape business walking 4 km Outscape business walking organiseert volledig verzorgde wandel- en hikingexcursies v...
B4BCoaching B4BCoaching 5 km B4BCoaching helpt MKB ondernemers met adequate oplossingen voor urgente of meer strat...
Peoplefinders Peoplefinders 5 km Vertaald door Google Ons team moest in korte tijd met 20 fte groeien en ik kan iedere...
Station Den Haag Laan van NOI Station Den Haag Laan van NOI 5 km Vertaald door Google Leuk Origineel Nice
Recensies
Wat een top service! Afgelopen vrijdag besteld en twee werkdagen later, konden wij onze kookschorten, voorzien van logo al ophalen. Buiten het feit dat ze er schitterend uitzagen en snel geleverd zijn, ook nog voor een mooie prijs:
Al jaren levert Jumble onze bedrukte bedrijfskleding. Korte lijnen, goede producten, mee kunnen denken en snelle levertijd. Zeer tevreden zijn wij hier in Monnickendam!
Zeer tevreden over de bedrijfskleding en stickers die jullie maken voor ons.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid